Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok gyönyörű lánynak balfék barátja?
Annyi párt látok, ahol a lány nagyon csinos, gyönyörű, és a barátja, akivel kézen fogva sétálnak nem éppen egy modell alkat.
Szóval pocakos, kopaszodó, alacsony, meg elég ronda feje van.
Jó persze, mivel férfi vagyok így nem is tetszik egyik pasi sem... :)
De, tényleg olyan sok szép lányt látok aki nagyon szép, és a barátja meg egyáltalán nem olyan férfias alkat.
A lányoknak annyira nem számít a kinézet?
Azért merűlt fel bennem a kérdés mert iszonyú sok lány ismerősömet megkérdeztem, hogy neki milyen férfiak tetszenek. A 85% ok azt mondta, hogy legyen izmos, erős test alkatú, és magas legyen.
És elég sok párt látok, ahol kb a lány magasabb a barátjánál, és nem azért mert magas sarkú van rajta.
Akkor ezt a lányok csak úgy mondják, hogy legyen erős, izmos, meg magasabb?
"Akkor ezt a lányok csak úgy mondják, hogy legyen erős, izmos, meg magasabb?"
Én nem csak mondom ;)
Hát öreg, te még mindig nem tanultad meg a leckét: hogy amit egy nő mond, az teljesen ellentétes azzal, amit tesz.
Ezek után te vagy az ostoba, ha a nők egyetlen szavát is komolyan veszed. Az ellenkezője igaz szinte mindennek, amit mondanak. Majd rájössz.
(A válaszomra érkező esetleges tiltakozó hangok is ezt fogják bizonyítani)
21:01
Basszus, én valamit nagyon rosszul csinálok :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!