Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van sok gyönyörű lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok gyönyörű lánynak balfék barátja?

Figyelt kérdés

Annyi párt látok, ahol a lány nagyon csinos, gyönyörű, és a barátja, akivel kézen fogva sétálnak nem éppen egy modell alkat.

Szóval pocakos, kopaszodó, alacsony, meg elég ronda feje van.

Jó persze, mivel férfi vagyok így nem is tetszik egyik pasi sem... :)

De, tényleg olyan sok szép lányt látok aki nagyon szép, és a barátja meg egyáltalán nem olyan férfias alkat.

A lányoknak annyira nem számít a kinézet?

2011. máj. 7. 20:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindigis a fekete hajú, barna szemű férfiak voltak az ideálom. És min 180 centi magasnak kellett természetesen lenniük, lehetőleg jó széles vállal (mert az olyan férfias!), izlésesen kigyúrt testtel stb. Igy képzeltem el a jövendőbelimet. Akivel most vagyok, kb 175 cm magas, átlagos testalkat, nem izompacsirta de nem is vékony-inkább szálkás. Világosbarna a haja, és a szeme zöld. És annyira szeretem! Nem kell nekem egy másik fiu sem :), se fekete hajú, sem barna szemű, sem deltás hátú. Szerintem sok lány, aki "balfékkel" jár, ahogy írtad, szívesebben van inkább kevésbé jó pasival, mert azok a "balfékek" lehet sokkal értékesebb/érdekesebb/vonzóbb karakterű emberek, mint a széparcú, izmos de belül semmilyen férfiak (tisztelet a kivételnek). Nem mondom, van nő, aki másra megy, nem a külsőre vagy belsőre (pl pénz). Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a választásommal :)
2011. máj. 7. 21:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy "szépfiú" megszokja, hogy a csajok kezdeményeznek. Ha nem jön össze egy 10 másik várja epekedve. Egy szép lány tudja, hogy nem neki kell kezdeményeznie, ha pasit akar, miért is kellene. Ha pasit akar kiválaszt valakit.

De egy alapvetően olyan fiút, aki nem is közeledik felé és nem is biztos, hogy maga mellett tud tartani a puszta létével nem fog választani. Mint ahogyan egy "szépfiú" se választja a bizonytalant. Nehezebben tűrik egymás szeszélyeit mert mindegyiknek van bőven válogatni miből.

Egy kissé kevesebb fizikai esztétikával megáldott fiú/lány viszont tudja, hogy az életben nem lesz senkije, ha nem kezd el tenni érte. És tudja azt is hogy ha jön a vihar nem menekülni kell, hanem kivárni amíg lecsillapodik és újra süt a napocska. Vagyis kitartóbb a másik rigolyáival. Ezért válik megértőbbé, kedvesebbé...stb. Ez egy vonzó tulajdonság :)

2011. máj. 7. 22:10
 23/27 Chuck ***** válasza:
Mert ez a menő, hogy egy félig retardált, szellemileg megtorpant legyen...
2011. máj. 7. 22:28
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
lehet, h azok a csúnya csávók amúgy nagyon jófejek, udvariasak, figyelmesek, humorosak stb... amúgy szerintem de, lányoknak eléggé számít a külső... sajnos van akinél csak az számít hány kocka van az üresfejű barátjának a hasán
2011. máj. 7. 23:43
 25/27 anonim ***** válasza:
Chuck válasza:DD:D:DDDD
2011. máj. 7. 23:43
 26/27 anonim ***** válasza:

20:36 os vagyok

nha jól lepontoztak, ebből is látszik hogy fáj az embereknek az igazság...

ennyiii....

2011. máj. 8. 11:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy a kopasz , pocakos , alacsony az nem jó? Te biztos úgy nézel ki hogy nem tetszel a csajoknak. Ennyi !
2013. dec. 21. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!