Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol van a ribanc határ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a ribanc határ?

Figyelt kérdés

Szisztok!

Ha egy csaj jár valakivel, és egy hónap mulva lefekszik az nem sok?

17 éves fiú vagyok, beszélgettem hazafelé a buszon egy csajjal, azt mondta hogy szerinte ha valakik járnak legalább egy és fél hónapot kell várni szexig...

Szerintem 2 hét után már simán mehet, most szexmániás vagyok?

2008. okt. 17. 21:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
hát nálam a kurva a prostituált,a ribanc meg aki fűvel fával dug és még pénzt sem kér.Attól h vki szereti a szexet nem megy el 2 naponta mással dugni főként nem 16 évesen pl...de hát ha rosszul gondolom akkor bocssss:D
2008. okt. 18. 10:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy valaki szereti a szexet, az már kevésbé, hogy minden alkalommal mással. Így ha valaki olyan mondja, hogy ribanc aki szereti a szexet, de mindig csak a párjával az nem azért mondja, mert ő tökéletesebb, hanem mert tényleg az a másik :)
2008. okt. 18. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát az a 16 éves csaj ha fűvel-fával akkkor atól függetlenül ribanc...főleg ha még kérkedik is vele,hagyja h levideózzák! Ez nagyon nem normális..én simán leribancoznám mert az is!!! de utálom az ilyeneket!! Ezek miatt általánosítanak a fiúk...
2008. okt. 18. 12:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom a ribanc ingyenes...:D:D
2008. okt. 18. 18:28
 15/19 anonim ***** válasza:
A szex nem ksz-el írandó. Aki pedig tizenhat évesen fűvel fával dugatja magát, hagyja h szopás közben videózzák, az bizony kimeríti a ribanc fogalmát.
2008. okt. 20. 20:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a ribancságnak neme sincsen.
2009. márc. 26. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Az a pasi is ribanc aki diszkóban bemegy a budiba egy menetre, és aki leszopatja magát.
2009. márc. 26. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ezek miatt általánosítanak a fiúk..."

Gyakran pont azok a fiúk akik sokkal szabadosabb nemiéletet élnek, tehát gyakran nagyobb ribancok mint a lány.

2009. márc. 27. 00:19
 19/19 anonim ***** válasza:

a fontos hogy akkor legyen meg, mikor mindketten úgy akarjátok, mikor már értékelitek és élvezitek egymás puszta társaságát is.

nálunk régi volt az ismerettség és kb egy hét telt el a hivatalos együtt vagyunk és az együttlét között.

2010. jún. 21. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!