Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mi a "határ" (bővebb lent)?
Holnap terverem, hogy leszólítok egy számomra nagyon "aranyos" lányt (még soha nem beszéltem vele, csak minden reggel látom). Nektek mi a véleményetek, hogy mi legyen az indok amiért odamegyek hozzá? Rögtön amint odaléptem mutatkozzak be, és mondjam neki hogy nagyon szimpatikus nekem, stb. / vagy esetleg ez már nagyon nyomulós, megijedhet? Csak egyszerűen próbáljak egy jót beszélgetni vele, mindenfajta érzelem nélkül? Amúgy elég félénk kisugárzása van neki...látszólag legalábbis. :)
Köszi előre is, 17/F. ;]
De aranyos vagy!
Szerintem valami hasonlót mondj neki: Szia! "Zoli" vagyok. Szoktalak látni reggelente és szimpatikusnak tűnsz. Gondoltam ide jövök beszélgetni hozzád.
Vaaaagy.. az utolsó mondat helyett, meghívhatod Cappuccinozni.
Ilyesmi. : )
Sok sikert, majd írj, hogy hogy alakult!
Üdvözlet! Én 15 éves srác vagyok, és én már buszon 1-2 csajt már leszólítottam...Az egyik jó barátom lett, a 2.-kal több mint 3 hónapig jértam, 3.kal meg össze vesztem 8 hónap után...SZóval nekem mindig szerencsém volt...Lehet a külseje kis cica de belül lehet kis vadmacska :D Szóval próbáld meg! Nem veszíthetsz semmit! Az lenne a legjobb ha elhagyna vmit reggel és utána vinnéd(tuti tipp) vagy csakúgy teszel mint ha ő hagyná el közbe csak te vitted magaddal vagy nem tom...SZóval próbáld meg.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!