Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb,35-40 fölötti nőket miért nem érdeklik a 30 környéki fiatalabb pasik?
Vélhetőleg komoly kapcsolatot szeretnének és a korkülönbség (vagy egyéb ok) miatt nem tekintenek Rád partnerként.
Van olyan érett nő aki lecsap a fiatal pasira, ahogy fordítva is. És van olyan is aki "nem él ezzel a lehetőséggel".
1# Ebben lehet valami, mert kaptam már élőben pozitív visszajelzéseket fiatalabb koromban is, de akkor nem gondoltam arra, hogy a kicsit nőknél próbálkozzak, ezért is nézek most, hogy hmm.??
2# 3# 4# Értem, amit írtok. Csak beugrik a nagy számok törvénye, de lehet , hogy tényleg arra sem lehet alapozni.?
5# Amúgy komolyan igazad lehet. Ugyanaz, mint a Facebook és társai. Önbizalomhiányos emberek, folyamatosan a másik visszaigazolására várnak, hogy növeljék az egojukat. Egy közösségi oldalon ez már megszokott, de egy társkereső oldalon azért csak meglepő...
Egy 35-40 év körüli nő már lehet, jóideje egyedül van, elsősorban anyagi bázist, "biztonságot" keresnek, ezt meg inkább egy idősebb hapingerben találnák meg.
Jellemzően lehetsz akármilyen ronda, dagadt, kopasz, ha pénzügyileg jól állsz, egyből más megítélésbe kerülsz majd külsőleg.
Addig meg tökmindegy, hogy nézel ki.
39 vagyok
Es nem zavar ha a pasi fiatalabb
De nekik tobbet kell bizonyitani h komolyan akarjak mert 90% csak alkalmi szexet akarnak
Igy hatrannyal indulnak !
Es a legfontosabb pont letojom a formas kis testet vagy pofijat ha ures a feje mehet a lecsoba !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!