Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavar, hogy a fiú akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a fiú akivel ismerkedek " balek"?

Figyelt kérdés

2 hónapja randizgatunk a sráccal, intelligens, szimpatikus, jó humorú, ráadásul tetszik külsőre is. A " kèmia" is megvan. Ha kettesben vagyunk laza ès jófej, de társaságban már elèggè látszik, hogy ő az aki közèp ès főiskolán az a tipikus balek srác volt. Hiába okos, az emberi kapcsolatokban nem túl jó, így elèggè kihasználható. Ezt ő is tudja, vannak miatta sèrelmei.

Igyekszem nem felszínes lenni, de nem tudom, baj-e, hogy a rózsaszín köd ellenère tudom, hogy lúzer. ( èrdekes dolog, mert meg akarom vèdeni a többi, gonosz embertől, ugyanakkor korai kapcsolatban ilyet nem szoktak èszrevenni )

22L ès 26F

2017. júl. 6. 10:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Ugyanakkor kettesben minden tökèletes"

Szerintem meg ez a lényeg. Ezekszerint szeretsz vele kettesben lenni, jól érzed magad vele.

Ha együtt maradnátok egy életre, az időtök nagy részét kettesben fogjátok együtt tölteni, nem pedig haverokkal.

Szerintem ne a haveroknak, ismerősöknek akarjatok megfelelni. Ha kettesben jól megvagytok, akkor szerintem ez egy nagyon jó kapcsolat. Én nem agyalnám túl a helyedben a dolgokat.

2017. júl. 6. 13:29
 22/23 Szergej55 ***** válasza:
Engem nem, de majd ha utána egy igazi tahóba futsz bele, akkor ne sírj, hogy hol vannak az igazi férfiak.
2017. júl. 6. 16:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Kérdező.

18-as csak példázta egy introvertált reakcióját a te lúzer címszavadra.

Senki nem örülne, ha lúzernak neveznék, pláne ha nehézséggel is küzd.

Szóval vedd úgy, hogy most gyakorolhattál a holo szobába a Star Trek űrhajón, hogy milyen reakciói lennének a leendő barátodnak ha megtudná, hogy ezt gondolod róla. :)

Szerintem a fusztráltságodat kéne letenned, és a szégyent amit akkor éezel mikor vált. De hidd el a váltás mindkettőtök javát szolgálja.

Amolyan védelmi reakció.

Ja és nem kioktattunk, hanem csak leírtuk a véleményünket.

Ha jól meg vagytok kettesben, akkor nem értem miért kell bántó címkéket aggatni rá.

Ez igen elszomorító. Hidd el mindenkinek vannak lelki problémái, de a másik háta mögött ilyeneket írni, nagyon nem szép dolog.

Ha szereted szeresd, de ne bántsd az ő tudtán kívül a háta mögött, mert lehet ha megtudná szépen csendben minden jót kívánva köszönne el tőled.

Én nem kérnék olyan szeretetből ahol a hátam mögött azt gondolnák rólam. Mert ha most azt gondolod, mi lesz később?

Csak szeresd, de ne skatulyázd.

2017. júl. 6. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!