Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavar, hogy a fiú akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a fiú akivel ismerkedek " balek"?

Figyelt kérdés

2 hónapja randizgatunk a sráccal, intelligens, szimpatikus, jó humorú, ráadásul tetszik külsőre is. A " kèmia" is megvan. Ha kettesben vagyunk laza ès jófej, de társaságban már elèggè látszik, hogy ő az aki közèp ès főiskolán az a tipikus balek srác volt. Hiába okos, az emberi kapcsolatokban nem túl jó, így elèggè kihasználható. Ezt ő is tudja, vannak miatta sèrelmei.

Igyekszem nem felszínes lenni, de nem tudom, baj-e, hogy a rózsaszín köd ellenère tudom, hogy lúzer. ( èrdekes dolog, mert meg akarom vèdeni a többi, gonosz embertől, ugyanakkor korai kapcsolatban ilyet nem szoktak èszrevenni )

22L ès 26F

2017. júl. 6. 10:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%

De amúgy 5-ösnek teljesen igaza van.

Aki igazi szerelmet érez a másik iránt nem gondolja azt a szerelméről, hogy lúzer.

Ezen majd gondolkodj el.

2017. júl. 6. 11:02
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

Hát igy már érthető. Szorong. Nos nem lúzer szegény. Ilyet még viccből se mondj egy olyanra, akinek lelki problémája van.

A negativ tapasztalatait kéne közösen együtt megbeszélnetek, és biztositanod, hogy mindenben számithat rád.

De ne erőltesd a beszélgetést, várd meg mig ő mondja el.

Amúgy önbizalomhiányosként sem kéne a másikról ilyet mondani, szerinted mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy lúzernek gondolod????

Hogy mondhatsz ilyet egy segitségre szoruló emberre.

5.-ös válaszoló kérdésén el kéne gondolkodnod.

Ja és kezdj el napi szinten megtalálni mi volt jó a napodba.

A saját önbizalomhiányodat meg ne vetitsd ki a másikra.

Azért mert neked nincs önbizalmad, attól még a másik nem lúzer.

2017. júl. 6. 11:07
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kioktatást :)

A lúzer valóban kicsit erős kifejezès.

Az önbizalom hiányomat próbálom nem kivetíteni, csak nem egyszerű magabiztosnak lenni akkor, amikor èpp megnyugszom, ő rendre akkor " vált".

Ugyanakkor kettesben minden tökèletes - de mèg nem vagyunk együtt annyi ideje, hogy jól kezelni tudjam.

2017. júl. 6. 11:18
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

Jó lenne, ha nem dobálózna mindenki az introvertált szóval, egész mást jelent. Persze könnyű kibújni a lúzerség alól és ezzel takarózni..

Simán lehet egy extrovertált is lúzer, ha igényli és szereti a társaságot, attól még lehet ő a balek.

Ha szorgalmazza a társas programokat és szívesen van emberek között és vágyna rá, hogy a társaság befogadja és elhívják ide oda, beszélgessenek és viccelődjenek vele teljes értékűként, akkor nem introvertált.

Egyébként nem fog hosszútávon működni, ha segítségre szorolúnak látod a barátod az élet egyik fontos területén.. zavarni fog téged is, őt is és kipukkad a buborék.

Az egyik exem sosem állt ki magáért. Én sem szívesen magamért, de mikor láttam, hogy még nálam is bénább, átvettem az irányítást. Rettentően zavart, mindig előjött, ha kimentünk az utcára, vagy akár csak kaját rendeltünk.. és egyre mélyebbre ette magát az érzés, egyre elnyomóbb lettem vele szemben, elkezdtem ugratni, ami nem is volt vicces, a végén már egyszerre lenéztem és szerettem.. szegény teljesen kikészült, megváltás volt mindkettőnknek, hogy szakítottam.

Ilyenek voltak mondjuk, hogy nem szólt a boltosnőnek, hogy elállja az utat, ha szólt és nem figyeltek rá, nem szólt másodszor, beálltak elé a sorba és hagyta, rosszul számláztak valamit és hagyta volna..

Teljesen belebolondultam, kettesben határozott és magabiztos, irányító típus volt.

2017. júl. 6. 11:18
 15/23 anonim ***** válasza:

Én nem dobálóztam az introvertált típussal. Én is ilyen típus vagyok, és a leírás alapján a srác is introvertált.

Akik zárkózottabbak azok közösségben nehezen oldódnak fel. Idő kell míg feloldódnak, és utána, ha már megszokták a körülöttük lévőket, nem fog váltani.

Az extrovertált nem érdekli ha társaságban van és a szerelmével van, mert nyitott típus.

De egy introvertált ezt bensőségesebben éli meg, és úgy érzi, hogy ez rá és a szerelmére tartozik, ez az ő magánügyük, amihez senkinek semmi köze.

Ez olyan az introvertáltnak, mikor valaki az intim zónán belülre lép, tehát a kényelmes közelségnél beljebb megy, az már kellemetlen érzés neki, és ezért vált.

2017. júl. 6. 11:31
 16/23 anonim ***** válasza:

introvertált

Nehezen barátkozó, befelé forduló típusú, külső világtól elforduló, de attól még külső világban jelen lévő is.

2017. júl. 6. 11:38
 17/23 anonim ***** válasza:

"Nem a " lúzersèg" zavar, hanem az, hogy nekem sincs túl erős önbizalmam ès egy ilyen befelè fordulós váltáskor mindig azt hiszem, baj van, elbizonytalanodom. "

Ha te is ilyen vagy, akkor mi a problem? Jobb,ha most megtanulod, hogy egy kapcsolatban nem az ellentétek tartják össze a feleket,hanem a közös dolgok.

Mellesleg a srác nem lúzer. Én sem tudok mindenkivel bájcseverészni, akit alig ismerek.Idegen emberekkel én sem jövök ki jól és nem is próbálok velük ismerkedni, ha nem "kell", mint pl. munkahelyen.

Megjelenik egy ismerős és puff? A te ismerősöd? Mit vártál, hogy a nyakába ugorjon egy olyan embernek, aki csak nem is az ő ismerőse? Kettesben vagyok a barátnőmmel, mikor váratlanul megjelenik egy számomra idegen ember hirtelen? Nem bájcseverésznék vele, sőt, minél távolságtartóbb vagyok vele, annál hamarabb elmegy legalább.

2017. júl. 6. 12:35
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Zavar téged, mert villogni akarsz vele micsoda "FÉÉÉÉÉRRRRFIIII"-t szereztél magadnak. Igyekezhetnél jobban is nem felszínesnek lenni, mert még mindig erősen felszínes vagy.

Tudod a "FÉÉÉÉRRRRFIIII"-ak többsége csak szerepet játszik, a háttérben pedig csak egy beszari kis "lúzer".

Én is ilyen "balek" vagyok, de 1-2 "IGAZI FÉÉÉÉÉRRRRRFFFIIIII"-vel ellentétben én merek autót vezetni, sőt nem szelíden motorozni, nem ilyedek meg a fúrógéptől, és a forrasztópákától, nem félek éjszaka a vadonban járkálni, és impotens sem vagyok finoman szólva...

2017. júl. 6. 12:37
 19/23 A kérdező kommentje:

18, lègyszi a saját frusztráltságodat ne itt èld ki :)

A lelki problèmák ( mindkettőnknèl meglèvő) miatti kètsègek miatt nem hiszem, hogy felszínes lennèk.

2017. júl. 6. 12:50
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem itt éltem ki, csak leírtam miről van szó, mert ismerem a dolgot...

2017. júl. 6. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!