Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a fiú akivel ismerkedek " balek"?
2 hónapja randizgatunk a sráccal, intelligens, szimpatikus, jó humorú, ráadásul tetszik külsőre is. A " kèmia" is megvan. Ha kettesben vagyunk laza ès jófej, de társaságban már elèggè látszik, hogy ő az aki közèp ès főiskolán az a tipikus balek srác volt. Hiába okos, az emberi kapcsolatokban nem túl jó, így elèggè kihasználható. Ezt ő is tudja, vannak miatta sèrelmei.
Igyekszem nem felszínes lenni, de nem tudom, baj-e, hogy a rózsaszín köd ellenère tudom, hogy lúzer. ( èrdekes dolog, mert meg akarom vèdeni a többi, gonosz embertől, ugyanakkor korai kapcsolatban ilyet nem szoktak èszrevenni )
22L ès 26F
Engem se zavar :)
Vagy az a kérdés, hogy Téged zavar-e?
A leírásból adódóan szerintem Téged zavar.
Amúgy meg, sok olyan párt ismerek, ahol a nő karakán, határozott személyiség és anya oroszlánként védi a kapcsolatot, meg a férjét, míg a férj szolid, aranyos, bárgyú, jóindulatú, naiv, lelkes, kihasználható stb. És a nő folyton védi a barátaitól, akik kihasználnák. Valahogy ez is egy kapcsolati mechanika szerintem. Na jó, azért ANNYIRA NAGYON SOKAT NEM ismerek... De vannak. Családi filmekben szerintem gyakrabban jelenítenek meg ilyen kapcsolatokat, mint amennyit az életben láttam.
Miért lenne lúzer?
Csak introvertált a leirás alapján.
Ha minden stimmel nem értem ez miért zavar?
Tudod vannak akik nem úgy védik meg magukat mint a macsó agresszív h.lye p.csök.
Ez a megfogalmazás egy állitólag szerelmes embernek, mivel, hogy van kémia, egy picit erős nem gondolod?
Ha engem a lehetséges párom, akivel 2 hónapja randizgatnék lúzernek gondolna én biztos otthagynám, mert aki ilyet gondol az nem is szeret igazán.
Nem az anyja vagy nem igaz?
Szegény srác. Lehet csak pacifista te meg jól félreértelmezed a személyiség típusát.
3, válaszoló
Èn tudom, mit èrzek, ugyanakkor az ilyen váltásai ( kettesben vagyunk, tök jó minden, megjelenik egy ismerős, puff, a srác teljesen más lesz) miatt van, hogy elbizonytalanodom. Nem tudom, nekem hogy kellene viselkedni ilyenkor...
Hát kérdezd meg tőle, hogy Ő ezt észleli-e.
Neki feltűnik, hogy szerepet vált, amikor a barátaival van? Hogy másként viselkedik?
Nekem is voltak ilyen szerepváltásaim, de általában a barátaim társaságában voltam felszabadult és önmagam, és kettesben voltam negédes és nyálas-romantikus.
Aztán észrevettem magamon ezt, és megtanultam kezelni a saját viselkedési mechanizmusomat, hogy mindig önmagam legyek, és ne játszak néha random betanult szerepköröket, amikre azt hiszem, hogy elvárt, ha kettesben csajjal vagyok.
Mindig elővettem a "hódító szívtipró" szerepkört, amire azt hittem, hogy kötelező, és csak így lehet csajozni. Megváltoztam, és olyan dolgokat tettem és mondtam, amikre a fejemben azt gondoltam, hogy "Anyám, ez mennyire nyálas... de a csaj elolvad tőle."
Kérdezd meg őt is, hogy mikor és miért melyik szerepben van. Egyáltalán neki feltűnik-e, hogy másként viselkedik. Hogy mikor van őszintén önmaga. Mikor olyan a viselkedése tényleg, ami a gondolataiban van őszintén?
Remélhetőleg megérti, hogy mire gondolsz. :)
Hm. Megkérdezted már miért viselkedik igy?
Olyan, mintha valamitől félne.
Biztos egyedülálló?
Mint irtam introvertált. Idő kell mig feloldódik más emberek jelenlétében is. Te irtad, hogy voltak negativ tapasztalatai ennek tudatában nem értem miért kell lúzernek nevezni.
Én beszélgetnék erről a helyedben vele.
Engem amúgy nem zavarna, mert én is introvertált vagyok.
Szerintem csak idő kell neki, de ha nem hosszabb idő után sem tud társaságban rendesen felvállalni, akkor szerintem kérdezd meg mi az oka.
Az is lehet, hogy azért viselkedik igy, mert téged véd, hogy nehogy lecsapjanak a kezéről.
Lehet van ilyen haverja, ha látja hogy milyen jól megvagytok, egyből ő is akarna magának.
Nekem az ismerősi körömben volt ilyen lány. Az egyik volt barátnőmnek megtetszett a mostani férje, és hirtelen ő is igen erős érdeklődést kezdett mutatni a srác iránt. És hagy mondjam a két lány barátnők voltak. A lány is mesélte nekem egy közös kirándulás után, hogy a másik lány rácuppant az éppen kialakulóban lévő szerelmére. De nem járt sikerrel. :)
Kèrdeztem ès azt mondta, tudja, hogy nèha èszre lehet venni rajta, azt mondta, elöfordul, hogy sok ember közt szorong.
Nem a " lúzersèg" zavar, hanem az, hogy nekem sincs túl erős önbizalmam ès egy ilyen befelè fordulós váltáskor mindig azt hiszem, baj van, elbizonytalanodom.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kèz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!