Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin már belefér, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin már belefér, hogy az autóban vezetés közben megtapogassam a térdét, esetleg combját? Az interneten már előtte sokat beszélgettünk!

Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 21:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal kiszállnék és szevasz tavasz, mehetsz a dolgodra. Kiéhezett, szánalmas paraszttal nem randizok, aki nem bír magával.
2017. jún. 24. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
19%

Tényleg helyzet-és személyfüggő. Én ha erre gondolok,hogy a combomra rakja a kezét vezetés közben (ha van kémia) akkor beleborzongok! :) Volt már ilyen!

A vezető férfiak számomra pluszban kívánatosak,szexik közben.

L19

2017. jún. 24. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenáron hozzá akarsz érni, akkor fogd meg a kezét vagy simítsd meg a felkarját (csak simítsd, ne simogasd!). Ha már a lábához érsz hozzá, az egyértelműen szexuális utalás. Vagy ha az a célod, hogy már az első randin lefeküdjetek, akkor teljesen mindegy, mi fér bele...
2017. jún. 24. 21:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Első randin nem szerencsés, bár attól is függ, hogy egyébként mióta ismered, mert régebbi ismeretség esetén, ha már eleve kerülgettétek egymást, de valahogy nem jutottatok el randiig, lehet, hogy beleférhet, de egy kvázi idegennel nem célszerű.

Én mondjuk nem díjaznám akkor sem, ha egyébként jó volt a randi, valahogy nekem az jönne le belőle, hogy nem is én voltam a fontos, hanem hogy mielőbb ágyba vigyen. Szeretem a jó dolgoknak megadni a módját, és egy kis várakozás izgalmasabbá teszi számomra az intimitást akkor is, ha már ismerjük egymást egy ideje.

2017. jún. 24. 22:12
 15/19 anonim ***** válasza:
97%
Leszögezhetjük, hogy első randin senki ne üljön senki autójába, valóban full első találkozás és nem ismeritek egymást esetleg régebbről. pl barátok, kollégák, szomszédok vagytok
2017. jún. 24. 22:18
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Eleve nem ülök be senki mellé első randin, mert szükségem van még a szerveimre és nem akarom kifogni a hasfelmetsző ükunokáját sem. A tapogatást sem tartom jó ötletnek. Ha szimpi vagy neki, akkor azt látni fogod de ez a fogsosás olyan közönséges...
2017. jún. 24. 22:33
 17/19 anonim ***** válasza:
81%
Én pofonvágnálak az tuti!!
2017. jún. 24. 23:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Első randin be sem ülök idegen kocsijába!
2017. jún. 25. 08:39
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagytam már ott azért pasast a randink kellös közepén mert fogdosta a combomat. Nem is értem, mit gondolt, hogy jutott eszébe...
2017. jún. 26. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!