Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin már belefér, hogy az autóban vezetés közben megtapogassam a térdét, esetleg combját? Az interneten már előtte sokat beszélgettünk!
Tényleg helyzet-és személyfüggő. Én ha erre gondolok,hogy a combomra rakja a kezét vezetés közben (ha van kémia) akkor beleborzongok! :) Volt már ilyen!
A vezető férfiak számomra pluszban kívánatosak,szexik közben.
L19
Első randin nem szerencsés, bár attól is függ, hogy egyébként mióta ismered, mert régebbi ismeretség esetén, ha már eleve kerülgettétek egymást, de valahogy nem jutottatok el randiig, lehet, hogy beleférhet, de egy kvázi idegennel nem célszerű.
Én mondjuk nem díjaznám akkor sem, ha egyébként jó volt a randi, valahogy nekem az jönne le belőle, hogy nem is én voltam a fontos, hanem hogy mielőbb ágyba vigyen. Szeretem a jó dolgoknak megadni a módját, és egy kis várakozás izgalmasabbá teszi számomra az intimitást akkor is, ha már ismerjük egymást egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!