Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok olyan pasival, akinek egy éve van jogsija, de nem mer vezetni kézi váltós kocsit?
hát őszintèn?
elèg balf.sznak gondolnálak, ès nem valami tökösnek
Figyu, szoknod kell. Veszel egy olcsó tragacsot, hogy
véletlen se májerkodj vele, és szépen megtanulod a
dolgokat. Gyanús, hogy nem csak a sebváltó kezelésével
lennének problémák, tehát szerezz rutint. Nem az a pár
óra teszi, hanem amikor már túl vagy párezer kilómé-
teren (és nem autópályán), már máshogy fogsz hozzáállni.
Ugyanigy voltam kérdező mint te :)))))
Nem mertem vezetni,mert mindig lefulladtam,nem tudtam váltani stb..
Aztán egyszer úgy hozta a sors,hogy nekem kellett kivezetnem németorszagig :/
Barátnőm akkor kint élt,kórházba került egy elég komoly dologgal és aznap este életmentő műtéten esett át...kicsin múlt az êlete.Na akkor 1 percig nem gondolkodtam,hogy ki megyek-e vagy sem.Mást nem kérhettem meg,hogy vezessen helyettem,apu,anyu és testvéreim is dolgoztak,egyetemre jártak stb.
De nem bírtam volna ki,hogy ne menjej megnézni őt és hogy ott legyek mellette...
Pont mikor beültem az autóba akkor kezdték műteni(közben a tesójával beszéltem telefonon,hogy mi van baratnőmmel)
Mondanom sem kell,sírva indultam el,bevallom férfiasan.
És láss csodát....oda se figyeltem a váltóra,minden ment normalisan,baleset nélkül oda értem másnap kora estére.
2 nap múlva a vissza úton már röhögve váltogattam és vezettem.És ez azóta is így van :)
Ezt csak azért irtam le,hogy lásd a félelem miatt nem tudsz csak vezetni.Ha adódna egy ilyen szituáció mint nálam(ne legyen azt kivanom)te is siman elvezetnél bármi gond nélkül.
Elvégre nem libáért kaptad a jogsidat,nem? :))
Gyakorolj,gyakorolj és gyakorolj!!
Sok sikert
nem az én világom egy ilyen pasi
és még nem is dolgozik
Csak ez önmagában nem érdekel. Ha újra autót veszek , én is automata valtosat fogok.
N.
Férfiként válaszolok, de szerintem ha valaki csak ezért nem jön össze valakivel, akkor jobb is hogy hamar kiderült...
Remélem a nők is megerősítenek, hogy azért nem ezen múlik a párválasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!