Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti járnátok olyan pasival, akinek egy éve van jogsija, de nem mer vezetni kézi váltós kocsit?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy utálom a kézi sebességváltót, már a gyakorlaton is sokat szenvedtem vele, mert mindig nagyon elvonta a figyelmemet. Ennek ellenére kétszeri bukás után meglett a jogsim, de azóta sem vezetek immáron több, mint egy éve. Ha lesz elég pénzem egy automata váltós autóra, akkor megint autóba fogok ülni (mivel azt sokkal egyszerűbb vezetni), de ahhoz még néhány évig spórolnom kell rá, mivel egyetemistaként még nem dolgozok. Nektek mi a véleményetek egy ilyen pasiról? Ennek tudatában összejönnétek-e pl. velem?

2017. jún. 1. 22:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#8: Majd ha a tanulásba fektetett energia később megtérül, akkor fogok dolgozni.

Köszönöm a válaszokat. Lehet tényleg béna vagyok, de akkor veszem a bátorságot és kevésbé forgalmas kis utcákon/utakon esténként el fogok járni vezetni, hogy újra megszokjam. A tanulóautón az utolsó órákon/vizsgákon már gördülékenyen ment a váltás, de sajnos nekünk csak egy régi, ráadásul nem szervós kocsink van, amit sokkal nehezebb vezetni.

2017. jún. 2. 00:30
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Én a tanulás alatt egész jól tudtam váltani. Aztán egy évvel később anyukám automata autót vett, azon kezdtem gyakorolni.

Ha rajtam múlik, nekem többet az életben nem lesz manuális váltós kocsim. :D Ez számomra egy "kötelező amperkodás", hogy meg kell mondani, hogy mindenki aki automata váltót használ egy fogyatékos agyhalott, mert ettől megnyugszik a nép. De gyakorlatilag kva egyszerű, praktikus és ha nem leszel már függője az emberek véleményének, te is telibe sz.rod majd, hogy amúgy milyen a váltó, mert legalább tök egyszerű lesz vezetni és nem okoz olyan nagy gondot figyelni minden másra. Nekem csomó ismerősöm vezet automata váltós kocsit, és senkit nem érdekel.

26L

2017. jún. 2. 05:33
 13/15 veterán vas ***** válasza:

Úgy tűnik, szeretsz siránkozni, és kifogásokat keresni.

Szerinted mi lehet arról a pasiról a vélemény, aki azzal nyit, hogy:

utálom, sokat szenvedtem, kétszer buktam, azóta se vezetek, ha lesz pénzem, még néhány évig spórolok...

Lásd be, ez nem egy tipikus "ismerkedős szöveg".

Lehet, hogy Teréz anya megértően bólogatna, de egy laza csaj valószínű visítva menekülne!

2017. jún. 2. 08:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne égesd már a nemünket srác! Azért ez meredek. 😂
2017. jún. 2. 08:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Eloszor nekem is automata kocsim volt majd lett manuális... Megszokas kerdese; szerezz rutint... Mondom ezt ugy hogy mostmar futar vagyok :) 26N
2017. jún. 2. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!