Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin már belefér, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin már belefér, hogy az autóban vezetés közben megtapogassam a térdét, esetleg combját? Az interneten már előtte sokat beszélgettünk!

Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 21:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
NEM! Visszataszító! Meg ne próbáld, mert sikítva fog elmenekülni és nem viccelek.
2017. jún. 24. 21:18
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Én mindenképpen megtapogatnám, sőt, péniszellenőrzést is tartanék nehogy zsákbamacska legyen!
2017. jún. 24. 21:19
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Velem párom megcsinálta, de alapból ez rettenetesen izgat, viszont lehet másnál visszataszító lesz és kivág, mint macskát szarni.
2017. jún. 24. 21:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ki vezet és ki a nő és ki a férfi? Én tettem már rá a kezem a férfi kezére a váltón első randin, de nem a combjára. Szerintem ez belefér. Combra nem tenném.

Nő vagyok természetesen.

2017. jún. 24. 21:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Én vagyok a vezető férfi!
2017. jún. 24. 21:22
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Nálam nem fér bele, de még az autójába se ülnék be első randin!
2017. jún. 24. 21:22
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

4. vagyok.

Hát max amikor hazaviszed és úgy látod, hogy jól alakult, lesz folytatás stb. Első randin én nem díjaznám, ha igen akkor adok jeleket.

2017. jún. 24. 21:24
 8/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem fér bele.

És első randin nem is ülnék más autójába.

2017. jún. 24. 21:29
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
nezd, helyzettol fugg. ha latod a non, hogy szeretne, akkor csinald, de elso randin a legtobb esetben meg tenyleg nem szerencses. nagyon figyelj a partner gesztusaira, en pont tegnap jartam ugy, hogy elso talalkozas volt egy sraccal, semmi jelet nem adtam, hogy mar szeretnem, hogy tapogasson, de kb ropke fel ora utan elkezdett simizni, meg puszilgatni.. kb telib szrta, amikor megmondtam neki, h ez gyors, es egyelore csak beszelgessunk...
2017. jún. 24. 21:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt észre fogod venni, hogy jól érzi-e magát a randin vagy sem. Ha láthatóan nem felhőtlen az öröme, akkor ne próbálkozz!
2017. jún. 24. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!