Sawisthelaw90 kérdése:
Kicsit izgulok a vezetes miatt ez meg belefer?
Figyelt kérdés
Kozel 1 eve raktam le az A2 jogsimat. A nagybatyjam motorjat megorokoltem ami egy yamaha xj 400. Meg nem motoroztam soha, de autot se vezettem. Eleg erdekesen viszonyulok a vezeteshez. A mai nap volt a 4. Alkalom hogy vezettem 1 ev utan. Az erdekessege a dolognak hogy mielott elindulok akkor izgulok nagyon, viszont ha mar az uton vagyok elengedem magam. Neha benazok pl rossz helyre sorolok be vagy keson, tul sokat forgatom a fejem, es nezem a korulottem levo autokat, nyilvan erzik rajtam a tobbiek hogy kezdo vagyok. Nagyobb problemam eddig nem volt, nem dudaltak meg le, es ugy gondolom hogy hellyel kozzel betartom a kressz szabalyokat. Lenne meg mit tanulnom, sot !! Az elozestol tartok egy kicsit. Nem is elozgetek, de tudom azt is elkell kezdeni egyszer. Egyenlore mindenhova gps-el megyek a fules a fulembe es kapom az instrukciokat. A motorkezelessel nincs problema, viszont a kresz gyakorlati reszet kellene gyakorolnom sokat. Hogy es hol lenne erdemes? Azt szeretnem elerni hogy rutinbol menjen a helyes helyre valo besorolas es tokeletesen menjen az elozes. Milyen tanacsot adnatok kezdo motorosnak?2017. márc. 6. 08:48
1/2 anonim válasza:
Basszus, kint kell lenni és menni, aztán majd bele rázódsz. Mindenki kezdőként kezdte és emberek vagyunk, mindenki hibáddzik. :) No para.
2/2 anonim válasza:
Eleinte inkább kisebb, nyugis utcákon gyakorold hogy legyen némi rutinod, mert hiába tudsz vezetni, ez nem jelenti azt hogy rutinod és tapasztalatod is van így érthető hogy izgulsz. Eleinte menj nyugodtabb helyeken, aztán ha már érzed hogy belerázódtál akkor már mehetsz nagyobb utakra is. Persze ha nem érzed úgy hogy alkalmas vagy még a vezetésre akkor addig ne erőltesd, mert ha rágörcsölsz annál rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!