Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te mit szólnál, ha a kiszemelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit szólnál, ha a kiszemelted egy randin közölné, hogy füvezik?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 16:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem kezdenék ilyennel. Viszont következetes vagyok ebben a tekintetben mivel a sima dohányzást és a részegséget sem tolerálom. Szerintem alapvetően az embernek nincs szüksége tudatmódosìtó szerekre.

Viszont engem kissé zavar az, hogy sokan a füvezést teljes természetes dolognak próbálják előadni manapság. Szerintem ugyanúgy drog ès borzasztó kàros.

2017. jún. 21. 18:22
 22/26 anonim ***** válasza:

Semmiképp nem lehetne belőle semmi.

20/N

2017. jún. 21. 18:51
 23/26 anonim ***** válasza:
Volt olyan barátom, aki füvezett. Az elején fel sem tűnt, de sose tartotta be a szavát. Mindig mikor programot beszéltünk meg akkor ha sikerült összehozni normális volt, ha meg nem sikerült annak nagyrészt az volt az oka, hogy éppen füvezett valahol a haverokkal. Teljesen elfelejtette hogy mit beszéltünk meg, olyankor csak a cucc létezett olyannyira hogy nem egyszer vártam a helyszínen de nem jött. Még egyszer nem csinálnék ilyet, soha nem mennék bele olyan kapcsolatban ahol a másik drogozik.
2017. jún. 21. 18:54
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Megnyugtatott ez a sok válasz, mert az én értékrendembe sem fér bele. Az illető akiről írtam.. Nos vele már tárgytalan a dolog, de ő úgy adta elő, mintha azt mondta volna megiszik egy csésze teát.
2017. jún. 21. 21:18
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha napi vagy heti több alkalommal szívja akkor komoly kapcsolatot nem tudnék vele nyugodt szívvel kezdeni.

Havi 1-2 még belefér, de csak akkor ha azt abba tudja hagyni pl családalapítás esetén mindenképpen.

Ha már írtátok pl az alkohollal kapcsolatban is így gondolom. 1-2 iszogatós buli, de nem kéne minden hétvégén leinnia magát.

2017. jún. 22. 02:04
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Rákérdeznék azért a miértekre. Alapvetően a tudatmódosítókat és más szerek használatát a gyenge stressztűréssel/akaraterővel hozom összefüggésbe. Kíváncsi lennék, mi a funkciója neki az életében egy olyan anyagnak, ami kiszakítja a valóságból.

Nem biztos, hogy bajom lenne vele, ha néha-néha rámegy a fűre, mert nem rosszabb, mint alkalomadtán berúgni, ami velem is néha előfordul. De azért nem hetente vagy naponta és nem valami ellen vagy valami elviselésére, hanem a társaság kedvéért, meg mert általában rengeteget röhögünk közben.:D A füvet nem próbáltam, de lehet, egyszer olyan is lesz. Alapvetően nincs bajom a kipróbálásokkal és a mértékkel. A baj ott kezdődik, ha ez a valami egy pótlék vagy szükséglet.

20l

2017. jún. 22. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!