Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a 3 évvel ezelőtti exed egyszercsak ott üldögélne az iskoládban a folyosón?
27 vagyok, és 2013-ban jártam egy akkor 20 éves lánnyal.
Sajnos nem láttam 2013 vége óta, elhagyott, mert megtudta, hogy nem szeretem.
Sajnos én akkor azt hittem, hogy majd lesz szebb nőm is.
Most meg ugye már visszasirom még ezt a lányt is. Pedig max. átlagos volt, de nekem még ez is sokszor elérhetetlen, mert én magam elég silány külsejü pasi vagyok.
2013 óta probálkozom a nőknél, szexuális dolgok voltak, de barátnő az csak idén januárban lett, tehát "mindössze" két évet kellett keresgélnem.
Persze most is csak olyan barátnőm lett, akinek pl nagyon kicsi a melle és hizásra is hajlamos :( [jelenleg még csak a hasán van pár kiló plusz]
A 2013-as lány legalább sportos volt, volt aranyos melle is, szexelni is szeretett, stbstbstbstbstb
Igazából most visszasirom, bár azért a lányért is sokat kellett kinlódnom. Nem közvetlenül ő érte, hanem az életemben kinlódnom, hogy ő összejöhessen egyáltalán.
:( Konkrétan az történt, hogy 8 azaz NYOLC honapig jártam le pesten bulikba és ott kértem le táncolni elég sok nőt, elég határozottan, és nyolc honap kellett, mig egy átlagos lány járni akart velem. Vagy egyáltalán bármit, mivel egyébként szexre SEM kellettem senkinek.
Csináltam azt, amit a jóképü fiuk, smároltam is sok lánnyal, de látszott rajtuk, hogy azt gondolják, hogy én csúnya fiu létemre inkább ne probálkozzak olyan dolgokkal, ami a szép fiuknak van kitalálva.
Na mmindegy, az van most, hogy elmennék oda, ahol a 2013-as lány tanul, és hátha ott lesz :(
Csak sajnos dolgozom és hát nem tudom még mikor.
Azt gondolnám, hogy "Mit keres itt ez a fszk@l#p?"
Remélem, hogy rád sem fog nézni, mert az írásod alapján érződik, hogy csak azért kellene, mert más szóba sem áll veled.
O szerelmes volt beled? Mert olyankor eltud kattanni az agy ,es tesz olyat mint amit itt leirtal.. de azota eltelt 3ev jo esellyel tovabb lepett.
Amit te csinalsz meg nagyon gaz...
Ez a kérdés mit keres a FELNŐTT kapcsolatok kategóriában?
(nem, a korod nem indok rá)
Szerintem ne bántsd szegény lányt ezzel, az első emléke valóban sokat számít, és gyanítom a visszajárás is amiatt volt, mert szerette volna folytatni a kapcsolatot.
De amúgy mit akarsz tőle, ha van jelenleg barátnőd? Mégis őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!