Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnál, ha a 3 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha a 3 évvel ezelőtti exed egyszercsak ott üldögélne az iskoládban a folyosón?

Figyelt kérdés

27 vagyok, és 2013-ban jártam egy akkor 20 éves lánnyal.

Sajnos nem láttam 2013 vége óta, elhagyott, mert megtudta, hogy nem szeretem.

Sajnos én akkor azt hittem, hogy majd lesz szebb nőm is.

Most meg ugye már visszasirom még ezt a lányt is. Pedig max. átlagos volt, de nekem még ez is sokszor elérhetetlen, mert én magam elég silány külsejü pasi vagyok.

2013 óta probálkozom a nőknél, szexuális dolgok voltak, de barátnő az csak idén januárban lett, tehát "mindössze" két évet kellett keresgélnem.

Persze most is csak olyan barátnőm lett, akinek pl nagyon kicsi a melle és hizásra is hajlamos :( [jelenleg még csak a hasán van pár kiló plusz]

A 2013-as lány legalább sportos volt, volt aranyos melle is, szexelni is szeretett, stbstbstbstbstb

Igazából most visszasirom, bár azért a lányért is sokat kellett kinlódnom. Nem közvetlenül ő érte, hanem az életemben kinlódnom, hogy ő összejöhessen egyáltalán.

:( Konkrétan az történt, hogy 8 azaz NYOLC honapig jártam le pesten bulikba és ott kértem le táncolni elég sok nőt, elég határozottan, és nyolc honap kellett, mig egy átlagos lány járni akart velem. Vagy egyáltalán bármit, mivel egyébként szexre SEM kellettem senkinek.

Csináltam azt, amit a jóképü fiuk, smároltam is sok lánnyal, de látszott rajtuk, hogy azt gondolják, hogy én csúnya fiu létemre inkább ne probálkozzak olyan dolgokkal, ami a szép fiuknak van kitalálva.

Na mmindegy, az van most, hogy elmennék oda, ahol a 2013-as lány tanul, és hátha ott lesz :(

Csak sajnos dolgozom és hát nem tudom még mikor.

2016. aug. 26. 21:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ugyan, a nők tán nem felszinesek?
2016. aug. 26. 22:18
 12/16 anonim ***** válasza:
ahh szegény csaj
2016. aug. 26. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
#11: Nagyrészt azok. Viszont ez még nem jogosít fel téged arra, hogy lesüllyedj a szintjükre.
2016. aug. 26. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ritkán mondok ilyet bárkinek is, de kérlek, ásd el magad. Jobb lesz a lánynak is, a jelenlegi barátnődnek is, és neked is (bár ez esetben ez nem szempont).
2016. aug. 27. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt csinálta az exem. X év után felkeresett, hogy meg bánt mindent. És, hogy szeretné, ha újra együtt lennénk. Én szerettem őt, de hülye lennék magamnak megint fájdalmat okozni. És hát arra gondoltam, hogy kutyából nem lesz szalonna. Igazam is lett, mert mikor elutasítottam (pedig akartam, de nem.) rá két hétre már másik nője volt. És még akkor is tartotta a kapcsolatot velem. Rövid idő alatt már 3. nője volt, mire kijelentette, hogy komoly kapcsolata van. És még így is találkozgatni akart velem. No, te is ez vagy! Nem kell nekünk ilyen, ha nincs ló jó a szamár! Ez a paci elszaladt... És ha megfogadsz egy tanácsot. Felejtsd el és ne bántsd őt többet! Verjél magadba egy kis tököt és keress tovább. Majd találsz magadhoz valót. Csak hát tudnod kéne mit keresel...

Pesti vagy?

2016. aug. 30. 19:26
 16/16 A kérdező kommentje:
na bocs, de nekem nem igazán lenne 3 héten belül nőm...nem még hogy komoly kapcsolatom.
2016. aug. 30. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!