Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szólnál, ha a kiszemelted egy randin közölné, hogy füvezik?
Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 16:56
2/26 anonim válasza:
Mindenkinek mások a preferenciái párkeresés terén, valakinek elfogadott valakinek nem, a komoly magát szúró drogos vagy hardcore füvesek nyilván nem imponálnak a 90%-nak.
3/26 anonim válasza:
Az attól függ, milyen mennyiségben és milyen intenzitással. Személy szerint néha egy-egy spanglival semmi bajom, de ez egyénfüggő.
4/26 anonim válasza:
Én piás fajta vagyok (sör, whisk(e)y a kedvenc3k), de tudom hogy a fű nem veszélyes. Életemben kétszer szívtam, okés volt, de nem jött be.
Tudom, hogy az alkohol sokkal halálosabb drog a mariskánál.
Amíg nem napi szinten csinálja vagy nem költ rá túl sok pénzt, addig nem érdekel.
25/f
5/26 anonim válasza:
Elküldeném jó messzire, mondjuk Jamaicáig. Ki nem állhatom a füves, bagós, piás embereket.
6/26 anonim válasza:
"Fű nem veszélyes"- itt kiégtem, persze nem szabad leállni vitázni vele, mert úgyis csak neki lehet igaza, hiszen milyen világot élnénk ha füvezni, cigizni, drogozni, piálni káros lenne.
9/26 anonim válasza:
6
Nem érted.
Zavarhat valakit a fű. Úgy mint a pia, vagy a keménydrogok.
Csak azzal van baj, amikor valaki az alkoholizálást elfogadja, de a füvezést már nem. Amikor valakinek nem gond, ha a másik leissza magát egy bulin, de az baj, amikor beszív.
Akit zavar a füvezés, azt zavarja az ugyanolyan alkoholizálás is. Vagy egyik se. És arra azt mondom oké
10/26 anonim válasza:
Kuka. Pontosan tudom, hogy miylen hatása van a fűnek, milyen buta lesz tőle az ember, ha használja, szó szerint leépül az agya. Valamint nem kellene olyan férfi nekem, aki nem tudja felfogni, hogy a fű is drog, szerintem szánalmas aki ilyennel él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!