Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha a randin megkérne a férfi hogy mutasd meg a lábfejed és a lábad, mit szólnál? Megtennéd?
Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 19:27
1/7 anonim 

válasza:

visszakérdeznék, hogy minek akarja látni?
egyébként nyáron elég nevetséges, hisz látszik mind a kettő
3/7 anonim 

válasza:

Nem, és ott vége is lenne a randinak. Biztos van akinek bejön ez a lábfétis dolog, de én nem az vagyok.
4/7 anonim 

válasza:

Ott is hagynám. Nem bírom a lábfétiseseket.
5/7 anonim 

válasza:

Megmutatnam. Megmondanam,h en is labfetisiszta vagyok :D
N
6/7 anonim 

válasza:

Egyből rájönnék hogy valószínűleg egy lábimádó barom és szaladndék ki a világból. Mondjuk ő is szaladna ha meglátná a lábam.
7/7 anonim 

válasza:

Nem, és ott hagynám.
Őt nyilvánvalóan ez izgatja. Mást meg a popsi, a cici, vagy a punci, és ők mégse azzal nyitnak a randin, hogy mutassam már meg!
Ez a pasi nem engem keres, hanem egy lábat, amin kiélheti magát. Egy fétistárgyat.
Kösz, de kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!