Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felszínes lennék csak mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes lennék csak mert nem jöttem össze egy lánnyal akinek narancsbőrös a feneke? F23

Figyelt kérdés

2017. jún. 15. 15:37
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Utána néztem és ezt írják:

"másodlagos női nemi jellegnek tekinthető,[4] melynek hátterében többek szerint a női bőr férfiakétól eltérő szerkezete és a női szervezetben zajló hormonális folyamatok állnak (pl. magasabb ösztrogén szint)"

"Az eddig felmerült főbb hajlamosító tényezők:

veleszületett genetikai hajlam

(pl. az ACEenzimet és a HIF1A transzkripciós faktort kódoló gének bizonyos változatai

[9])női nem (szinte kizárólag nőkben fordul elő)

rassz (a kaukázusi fehér emberbengyakoribb, mint az ázsiaikban)

mozgásszegény életmód (az egy helyben ülés, állás során csökken a vérkeringés a narancsbőrre hajlamos területeken)

stressz (növeli a katekolamin hormonok szintjét, amit összefüggésbe hoznak a narancsbőrrel)terhesség (hormonális változások, pl. az inzulin és a prolaktin szint emelkedése)"

Én ezeket értem. Anyámnak és húgomnak is van, húgom kézilabdázik 10 éves kora óta, nem eszik szemetet, DE nem tehetek róla nekem nem tetszik és kész.

Nem esztétikus.

2017. jún. 15. 20:41
 22/25 anonim ***** válasza:
86%
És még a nőket hordjátok le minden felszínes r***bancnak.. pff
2017. jún. 15. 21:31
 23/25 anonim ***** válasza:
86%
Itt mindenki felszínes meg fura. Nekem meg banánhéjas a tököm. Itt mndenki hülye, csak én vagyok villamos.
2017. jún. 15. 21:49
 24/25 anonim ***** válasza:
38%

Narancsbőrös nőként mondom, nem felszínes.

Tök mindegy mikor látja meg, ha nem tetszik neki, akkor ez van, nem tud rajta változtatni.

Csak ilyen kirívó ízlésed van. Azt nem tudom megmondani, hogy lesz e nőd valaha is, de én nem jönnék össze olyannal, aki valamelyik részemet elítéli. Azzal sem, akinek minden mindegy, mert ő mindenkit elfogad.

Lehet, hogy a kérdezőt a foghíj nem zavarja, csak a narancsbőrös fenék. Mindenkinek más tetszik.

2017. jún. 16. 07:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom, itt a gyk-n sokan szeretik szentnek bealitani magukat. Hogy 17. randiig nincs csok sem, hogy csak a karakter szamit, stb. Szerintem ha nem vonzo neked egy nö, es nem jössz vele össze az teljesen okes. A vonzalom nem felszinesseg. Van akinek ez tetszik, van akinek az. Ha teged ez taszit, akkor teljesen jogosan döntöttel ugy, hogy nem kell a lany. Engem is taszit pl. a köverseg, van akit meg vonz. A vonzalomban igenis fontos a külsö, mert a szerelem lelki es testi sikon letezik. Bocsanat, de aki nekem külsöre nem vonzo, az max. barat lehet. Es nem a tökelyt keresem, de ha valakin log a haj, akkor soha nem jövök vele össze (bar ugyanugy nem kell egy gyönyörü, de ostoba ferfi sem). Es le lehet pontozni ezert, de szerintem butasag tagadni azt, hogy a karakter es a külsö is szamit, es nem csak az egyik. Mi ertelme egy kapcsolatnak, ahol nincs meg a kemia?
2017. jún. 16. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!