Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó, felszínes dolog, hogy ez miatt utasítottam vissza?
Van egy srác, akinek segítek az angolban (van nyelvvizsgám, és éltem is kint, ő pedig most fog érettségizni és ramatyul megy neki az angol...) És a helyzet az, hogy elhívott randira. Nagyon rendes, tisztelettudó, és félénk fiú egyébként. Ezért is sajnáltam meg, de nemet mondtam. Egész egyszerűen csak azért, mert nekem fiatal. Tényleg kedvelem, de inkább olyan nekem, mint egy kis öcsi, nem tehetek róla, de nekem az idősebbek jönnek be. Félek, hogy ezzel most a lelkébe tapostam, de azt se akartam, hogy szánalomból belemegyek a randiba, és akkor csak hitegetem. Ez ugye nem volt bunkó dolog? Nem vagyok felszínes, hogy nekem csak a bunkó macsók jönnének be! Sajnálom szegényt, de mit kellett volna tennem, ha nekem nem jön be?
Ő 19 éves, én 22 vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!