Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkó, felszínes dolog, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó, felszínes dolog, hogy ez miatt utasítottam vissza?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akinek segítek az angolban (van nyelvvizsgám, és éltem is kint, ő pedig most fog érettségizni és ramatyul megy neki az angol...) És a helyzet az, hogy elhívott randira. Nagyon rendes, tisztelettudó, és félénk fiú egyébként. Ezért is sajnáltam meg, de nemet mondtam. Egész egyszerűen csak azért, mert nekem fiatal. Tényleg kedvelem, de inkább olyan nekem, mint egy kis öcsi, nem tehetek róla, de nekem az idősebbek jönnek be. Félek, hogy ezzel most a lelkébe tapostam, de azt se akartam, hogy szánalomból belemegyek a randiba, és akkor csak hitegetem. Ez ugye nem volt bunkó dolog? Nem vagyok felszínes, hogy nekem csak a bunkó macsók jönnének be! Sajnálom szegényt, de mit kellett volna tennem, ha nekem nem jön be?

Ő 19 éves, én 22 vagyok.

Köszönöm a válaszokat!

2017. jan. 23. 17:42
 1/5 rys válasza:
100%
Ha nem hát nem, így legalább tudja, mi az ábra, és nem reménykedik tovább. Ha nem durván küldted el - és úgy veszem ki, hogy nem ez a helyzet - akkor egyáltalán nem vagy bunkó.
2017. jan. 23. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban még fura érzés lehet, de 10-20 év múlva nem fog zavarni. Amúgy nem tahóság.
2017. jan. 23. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt az lett volna a bunkóság, ha elmész vele randira, miközben tudod, hogy úgyse lesz ebből semmi.
2017. jan. 23. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól biztos,hogy nem esett neki, nyilván ezt te is tudod, de még mindig sokkal jobb mint ha szánalomból elmentél volna vele randizni, aztán bele éli magát a dolgokba, végül pedig semmi nem lesz. Jártam már így, hogy beleéltem magam, igaz nálam az volt a helyzet, hogy a lányok kezdtek ki velem, aztán amikor azt hittem, hogy oké lesz minden, lesz barátnőm,akkor eszükbe jutott,hogy nekik a volt barátaik kellenek, vagy más kell.
2017. jan. 23. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
64%
Valójában szerintem nem a korával van gondod,hanem mert nem tudsz rá férfiként tekinteni. Nekem volt ugyanennyivel idősebb barátnőm, aki azt mondta,hogy neki csak az idősebbek jönnek be fiatalabb esélytelen aztán hát mégis és én szakítottam vele nem ő... kérdésedre a válasz pedig nem, egyáltalán nem volt bunkó dolog
2017. jan. 23. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!