Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok? Randis dolog? :D
Ezer éve (8) nem randiztam, mert 6 évig kapcsolatban voltam, amit majdnem 2 éve szingliség követ és talán randi van kilátásban a héten. Úgy érzem magam, mint egy negyvenes nő, aki azt sem tudja merre hány méter. Valaki tud valami értelmes tanáccsal szolgálni? Totál elfelejtettem hogy megy ez :)
25/N
Odamész, beszélgetsz, magadat adod, érdeklődsz a másik iránt, a végén pedig felajánlod, hogy kifizeted a részed.
12/L
Próbálj meg ne izgulni, ne rágörcsölni a dolgokra, csak legyél természetes, olyan amilyen szoktál lenni. Légy közvetlen és érdeklődő, nyilván az alap szimpátia megvan mindkettőtök részéről ha már találkoztok :) Biztos minden jól fog menni, igyekezz pozitívan gondolkozni.
Csak ügyesen, sok sikert :)
Te nő vagy, tényleg nem nehéz. Ha egy férfi elmegy veled randizni, akkor onnantól lehet egy tipped már hogy akar tőled valamit.
Tanácsok:
-Próbáljatok meg mindketten kb 60-40% vagy 40-60% arányban beszélni. Hogy ki a 60 és ki a 40, majd meglátod. Te se beszélj úgy magadról hogy ő nem jut szóhoz és azt se hagyd hogy csak ő beszéljen magáról.
-KÉRDEZZ. Ha valamire kívácsi vagy vele kapcsolatban, akkor kérdezz nyugodtan. A férfiak örülnek ha randin kérdeznek tőlük, mert az annak a jele, hogy a másik érdeklődik.
-Nézz rá sokat. Akár sétáltok, akár beültök valahová, az a legrosszabb ha alig nézel a másikra, mert kényelmetlen a szemébe nézned és szorongsz, rosszul érzed magad azzal, hogy mások szemébe nézz. Ezt gyűrd le.
-Ha nagyon finoman közeledik hozzád, pl nagyon lassan közelebb ül hozzád, vagy hasonlók, akkor ne húzódj el. Most nem a letámadásról beszélek, hanem hogy órák alatt történik ez. Ha mondjuk megcsókolna az első randin, de te még nem akarod, akkor ne elhúzódj, hanem mondjuk tedd a mutatóujjad az ajkaira és mondd, hogy még nem állsz készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!