Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Após-anyós dolog? Tanácsok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Após-anyós dolog? Tanácsok?

Figyelt kérdés

Első találkozás lesz, kicsit be vagyok sz*rva....

Milyen témákat kerüljek, ha beszélgetünk, meg igyak ne igyak pálinkát az apóssal?,

Vigyek vmi kis ajándékot vagy akármit?

mik a szokások ilyen első találkozásokkor?

18/F

2011. febr. 4. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem nem jó helyen van a kérdésed:DDDD én már azt hittem valami jó kis gruppen készülődik... :D

kérdésedre válaszolva: add magadat! Azt azért ne valld be, hogy füvezel minden 7végén ha így van:)

Anyukának egy csokor virág és bonbon, Apósjelöltnek pedig bor/pálesz/pezsgő, ezt mondja meg a párod, miket iszik a fater.

Ha szereted a páleszt és megkínál az após, akkor igyál. Az öregek bírják ha nem nyúlbéla a vejkójelölt.

2011. febr. 4. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Politikát ajánlatos kerülni,de legalábbis lapítani és nem rögtön bevállalni a legvadabb radikális eszméket,mert az nem szokott szimpatikus lenni,jobb inkább meghallgatni,hogy ő miket mond és legfeljebb hümmögni egy kicsit,kisebb baj,ha azt gondolja rólad,hogy túl fiatal vagy és nincs kialakult véleményed,mintha rögtön ellenkező állásponton vagytok.18 évesen nekem nem lenne nagyon szimpatikus dolog,ha a lányom párja pálinkázgatna(bár én mondjuk max.anyós lehetnék)de leírom,hogy nekem mi volt a legellenszenvesebb tapasztalatom egy ilyen találkozáskor.43 éves voltam,a lányom 19,és bemutatta a választottját,aki egy második diplomáját szerző (feltételeztem,hogy elég intelligens,abból is,hogy a lányom őt választotta!)nagyon öntudatos fiatalember volt,kimentem eléjük a vasútállomásra,megtörtént a bemutatkozás,elindultunk gyalog hazafelé beszélgetve. És a fickó letegezett.Én nem vagyok nagyon konzervatív,de az első találkozáskor a lányom fiúja úgy,hogy ezt nem beszéltük meg,ne tegezzen,mert ez nem arról szól,hogy jaj,én milyen fiatalos anyuka is vagyok,hanem arról,hogy a fiúnak kissé nagy arca van.Ilyen hibát nem szabad véteni.Ha hozzájuk mész,és nem valami semleges helyen találkozol velük először,akkor illik kis ajándékot vinni,jelképeset,de érezzék megtisztelve magukat tőled. Egy-két szál virág(nem piros rózsa-de mondjuk rózsaszín,vagy vidám kicsi csokor valami egyszerű virágokból-tulipán stb jó,de vigyázz,a csokor ne legyen kazalnyi és nem hiszem,hogy jó ötlet nagyon különleges virágot-pld.orchideát vagy ilyesmit vinni.) Apukának is elég monjuk egy üveg villányi vörösbor,vagy valami tokaji száraz fehér,nem a legdrágább fajtából,de ezek már a termőhelyük miatt megütnek egy színvonalat,mondjuk nem szerencsés alföldi bort vagy valami jellegtelent venni.Egyéb alkoholt sem jó ötlet vinni,részben,ha nem valami bóvli,akkor nagyon drága,és egyébként sem kell anyagilag túlzásba vinni ezt a gesztust. Ha biztosan nem szereti apuka a bort,akkor is jobb valami férfias desszertet választani,pld After Eight,vagy egy tábla minőségi fekete csoki. Én,mint tapasztalt és gyakorló szülő,ezeket látom helyénvalónak. sok sikert!
2011. febr. 4. 21:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Jó, köszi a tanácsokat!

Mondjuk eléggé le vagyok égve...

Nagygáz lenne ha nem vinnék semmit?

2011. febr. 4. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem követsz el nagy hibát, ha nem viszel semmit, mert a szülők nincsenek hozzászokva többnyire, elvárni meg pláne nem várják el. Azt ne feledd, hogy ők is zavarban lesznek, mert végül is Te is és Ők is ugyanannak a személynek szeretnétek megfelelni/nem beégetni - a lányról beszélek természetesen.

21f

2011. febr. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!