Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Após-anyós dolog? Tanácsok?
Első találkozás lesz, kicsit be vagyok sz*rva....
Milyen témákat kerüljek, ha beszélgetünk, meg igyak ne igyak pálinkát az apóssal?,
Vigyek vmi kis ajándékot vagy akármit?
mik a szokások ilyen első találkozásokkor?
18/F
szerintem nem jó helyen van a kérdésed:DDDD én már azt hittem valami jó kis gruppen készülődik... :D
kérdésedre válaszolva: add magadat! Azt azért ne valld be, hogy füvezel minden 7végén ha így van:)
Anyukának egy csokor virág és bonbon, Apósjelöltnek pedig bor/pálesz/pezsgő, ezt mondja meg a párod, miket iszik a fater.
Ha szereted a páleszt és megkínál az após, akkor igyál. Az öregek bírják ha nem nyúlbéla a vejkójelölt.
Jó, köszi a tanácsokat!
Mondjuk eléggé le vagyok égve...
Nagygáz lenne ha nem vinnék semmit?
Szerintem nem követsz el nagy hibát, ha nem viszel semmit, mert a szülők nincsenek hozzászokva többnyire, elvárni meg pláne nem várják el. Azt ne feledd, hogy ők is zavarban lesznek, mert végül is Te is és Ők is ugyanannak a személynek szeretnétek megfelelni/nem beégetni - a lányról beszélek természetesen.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!