Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények, tanácsok?
A barátom minden előzmény nélkül, facebookon szakított velem. 3 és fél év után...
Azóta ő partiról partira jár, és el tudom képzelni azt is, hogy már összeszedett egy csomó
csajt. Én meg itthon sírdogálok miatta, hiszen még mindig szeretem. Azzal indokolt, hogy kezd
kihűlni a részéről, de sosem éreztette ezt velem. Az utolsó napokban is csak a jövőnkről beszélt,
tehát nem értem az egészet. Nem értem, hogy léphetett túl ennyire könnyedén. :( A szűk baráti köröm szerint,
2-3 hónap múlva rájön hogy mekkora hülyeséget tett, és ki akar majd békülni. Szerintetek is így van? Hogy maradjak erős, hogy nemet tudjak mondani neki? :S
Az aki facebookon szakít egy f*, és a minimum tiszteletet sem adta meg neked, ez megalázó.....és ezek után kibékülne vele?
Minek?
Kiszórakozza magát majd visszamegy a kényelembe......
Még az újrakezdés gondolatát sem érdemli az egész, ráadásul a felmelegített leves.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!