Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így normális? Vélemények, tanácsok?
12. osztályos tanuló és végzős vagyok. Eddig még nem volt párkapcsolatom, de amíg középsuliba járok addig nem is nagyon tervezem. Inkább kondizom, hogy jobban nézzek ki, tanulok, hogy jól sikerüljön az érettségi. laza srác vagyok, kissé pofátlan is ahogy már egy-két ember mondta, de nem az a mindenhétvégénagyonbulizommagamtipus. remélem tudjátok, hogy mire gondolok., na meg szerintem jól nézek ki. ( mennyi önbizalom xd).
Az érettségi után, a nyáron és utána persze már menne az ismerkedés, párkeresés.
Szerintetek ez most normális, jó , mi a véleményetek erről, na meg ezek a típusok bejönnek-e a nőknek.
18/f
Na meg addig olvasgatom a Casanova titkok c. könyvet, ami állítólag egy nagyon jó könyv. aki azt elolvassa az minden nőt meg tud szerezni.
Ez így okés szerintetek ?
hát engem megkereshetnél a nyáron:D
20/L
Viccet félretéve, szerintem ez érett gondolkodás, ritka az olyan fiú a korosztályodban, akit nem a farka vezet:)
előző voltam 20/L
Am, így névtelenül mondhatod, hogy "nem vagyok csúnya, okos vagyok" stb., de ezt egy csajnak nehogy a szemébe mond, mert ott vág téged pofán. És tényleg nem kell mindig csajozni, nem értem én sem, hogy a fiúknak miért mindig a csajozás a legfontosabb-.-
Casanova jó könyv, a film is nagyon jó, imádom Heath Ledgert!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!