Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes lennék csak mert nem jöttem össze egy lánnyal akinek narancsbőrös a feneke? F23
Lehet ő meg nem szereti a kisfarkú egyedeket mint példaul amilyen te is vagy, kedves kérdezőkém. :*
Mellesleg: még a legvékonyabb csajnak is lehet narancsbőre. De válogass csak a semmiben. Nemhogy örülnél van olyan, aki szóba áll veled.
Ja, biztos megtalálja a hozzá való lányt csak nehéz dolga lesz. A nők kb 90%-ának van narancsbőre, kisebb-nagyobb mértékben. A tinik is érintettek és a sportos, vékony nők is. A narancsbőr gyökere a kötőszövet gyengesége, lazasága és ez a nőkre alapból jellemző, még ha sportol akkor is. A pasikra kevésbé jellemző. Szóval hajrá, vannak olyanok akiknek nincs de iszonyatosan kevés az olyan csaj és ki tudja, lehet 5 éven belül neki is lesz már. Persze nem mindenkinek durva, nem tudom ennek a lánynak milyen volt, de olyat akinek minimális sincs nehezen fogsz találni.
Am nem vagy felszínes kérdező, csak egy természetes dologba "kötöttél bele" amiből nem kéne ügyet csinálni mert annyi minden van ami ennél fontosabb.
Érdekes, nekem akkor volt narancsbőröm, amikor nem mozogtam semmit és tömtem magamba a szemét kaját mint egy igazi gyökér droid. :D Amióta életmódot váltottam, szép lassan eltűnt, teljesen feszes a combom és a fenekem, semmi narancsbőröm nincs már. Pedig elég látványos volt.
Lehet szépíteni, levenni a nőkről a felelősséget még ebben is, be lehet sérülni, ha valakinek nem tetszik, de attól még a tények azok tények.
Ezek nem tények hanem csak a te saját tapasztalatod a saját testeddel. Képzeld nem mindenkinek ugyan az a genetikája. Ugyan úgy étkező és sportoló emberek között is óriási különbségek lehetnek. Az hogy nem szemét kaját eszik az ember az a legtöbb nőnél édes kevés arra hogy elmúljon a narancsbőr. Edzés mindenképp segít de még az is csak akkor ha kicsit komolyabb szinten nyomja. A lényeg hogy nem mindenkinek ugyan úgy reagál a teste, valakinek 10x nagyobb energiabefektetéssel jár eltüntetni mint másnak, valaki meg bármit csinál semmi nem használ, valakinek meg egész életében nincs pedig szar kajákon él. Ennyi.
#16 A narancsbőr egészen konkrétan egy másodlagos nemi jelleg. Ugyan az a kategória, mint az, hogy a nőknek nagyobb melle van, mint a férfiaknak. Most persze mondhatod azt, hogy vannak nők, akiknek olyan lapos a mellük, mint a férfiaké, de ettől még maga a tény nem változik hogy a narancsbőr is meg a mell is másodlagos nemi jelleg a nőknél.
"Ennyi."
Szerintem akkor felszínes, ha egyébként halál jól érzi magát vele, minden passzol, majd meglátja a fenekét, és azonmal szakít.
Ha viszont pl strandon látja, és eleve nem is próbálkozik, mert nem tetszik neki, az nem felszínesség.
Másrészt viszont jogod van kérdező felszínesnek lenni, és úgy élni az életedet, ahogyan neked tetszik (amíg ezzel másokat nem bántasz), szóval kit érdekel, felszínes vagy-e? Nem?
Igen, ugyanis egy kapcsolat rohadtul nem ezen múlik, a narancsbőr önmagában jelentéktelen.
Mondjuk valójában nem azért nem jöttél össze vele, mert ő narancsbőrös, hanem mert te vagy felszínes.
Mondom ezt úgy, hogy kifejezetten nem tetszik a narancsbőr, de képes vagyok felfogni, hogy nem számít.
Ismertem olyan csajt, aki rengeteget futott (amatőr versenyeken is indult) és kirándult, vékony és sportos is volt, mégis narancsbőrös a combja.
Amúgy a te dolgod, ha nem tetszik, akkor nem tetszik. A magam részéről az összképet nézem és ha valami megfog a másikban, akkor nem zavarnak a kisebb testi hibái (hiszen kinek nincsenek ilyenek?), de minden ember más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!