Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet nem felszínes szép nőket találni?
Itt :)
Meg hasonló férfiakat is itt.
jah és fogadok, hogy egy pattanásos, otthonrol sose kimozduló kis p/*/cs kérdezi ezt..akis emmit nem tesz hogy barátnője legyen, de elvárás az van szép legyen, meg normális meg minden...
és ő mit nyújt? egy semmit, egy szürke embert, hányadék sportolatlan testtel, beszűkült látókötrrel.
ez a baj a világgal..az embereknek igényeik azok vannak, de tenni semmit nem tesznek, hogy meg is kapjanak valamit/valakit.
Ha egy nő nem kapható ráfogják h ribi, vagy pénzéhes stb.
4
Éppen, hogy sportolok :)
De mit kell nyújtani mégis? Anyagiakat ugye? Hát épp ezért tettem fel a kérdést, kihangsúlyozva, hogy NEM FELSZÍNES nőket hol lehet találni. Teljesen normálisan nézek ki, normális gondolkodású, jó modorú, két egyetemet végzett, jó munkájú ember vagyok. Mi kell még?
6
A négyes mondta, hogy hú de nagy dolgokat kell nyújtani, mintha ez szép nőknek alanyi jogon kijárna.
Én pedig felsoroltam néhány dolgot, amiknek tudom, hogy nincs jelentőségük olyan nők esetében mint a 4-es. Kíváncsiságból tettem, hogy mit reagál. Nyilván elégnek kellene lennie, de mégsem az.
Szeretném ha a szép nőket is ugyanúgy meg lehetne közelíteni mint az közepeseket, ne kelljen többet nyújtani nekik sem mint másnak. Ha rendes ember vagy, legyen már esélyed.
8
Azért mert felszínesek. Olyan dolgokat keresnek egy pasiban amik véleményem szerint nem elsődlegesen fontosak.
Példák: Öltözködés, izomméret, autómárka, felső körökkel való kapcsolat, nagy száj, társaság középpontja stb.
A rendes, tisztességes csávókat pedig lenézik. Szóval a feje tetejére van állva minden manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!