Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha ilyen módon kapnátok felhívást a keringőre?
A lehető legrosszabb ötlet.
Eleve nem mennek nem vagy alig ismert pasival erdőbe.
Ha bármit is probalnal "leimprozni", a csaj tuti megijedne, hogy meg akarod erőszakolni. Ha meg esetleg rájön, hogy te tetted oda, akkor végleg elvagtad magad.
nem sokat tudsz a nőkről mi?
a nők szeretnek inni,szeretik az édességet meg az evést és szeretnek nagyokat nevetni.
mozogni,vagy fizikai erőfeszítést tenni a legutolsó amire hajlandóak,ritka kivétellel.
szóval ez alapján lenne érdemes randit szervezned.
aztán ha már beléd zúgott,akkor a világ végére is magaddal viheted túrázni,mert akkor már vonzó és érdekes tevékenységnek fogják látni,nem pedig unalmas izzasztó macerának.
Sok lány alapból szeret túrázni, és ezt a geoládázást is ismerik páran. Szerintem jó móka, bár egy idegennel, vagy olyannal akit alig ismerek biztos nem mennék el kettesben. Inkább csapatban, az kezdetnek talán mégjobb. Pl a kiszemelt lányt elhívod egy ilyen csoportba, és ott majd jobban megismered. De ez csak akkor működhet ha a lány vevő az ilyesmire, mert egy cicababa biztosan nem húz bakancsot és megy ki a sárba bogarak közé... :D
A gumit belerejteni, hát nem tudom... Ez egyéni, valaki nevetne rajta, valaki megijedne, és van aki kiakadna... Szerintem.
Ha a párommal lenne ilyen, akkor jó poén. Ha alig ismerlek, és az első randik valamelyike lenne, akkor maximum baromira kellemetlenül érezném magam. :)
Egyébként maga a túrás-geoládás ötlet aranyos, de tényleg nem jó egy olyan randira, amikor még úgy hivatkozol rá, hogy "egy lány". Ha érted, mire gondolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!