Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ez így megy tovább, sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez így megy tovább, sosem lesz barátnőm. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Feladtam! Az összes eddigi próbálkozásom kudarcba fulladt. Ha nagyítóval találok egy olyan csajt, aki nem cigizik, nem iszik, nem k*rva, jól néz ki és még okos is, akkor 100% hogy foglalt vagy szóba se áll velem. Tudom, hogy nem vagyok Brad Pitt, de azért (mások szerint) randa se. Utálom a "buli" alatti mindenki jól bepiál, összehányik mindent és lefekszik a szomszéd kutyával is stb. stílust, de nem hiszem el, hogy más nem lenne ezzel így. És tudom, hogy mindenki azt fogja írni, hogy "kitartás, egyszer úgyis összejön" de mégis hol? És hogyan?
2010. máj. 17. 20:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekem meg pont az a bajom, hogy pár hónapja nem találok normális csajt, csak alkalmiakat, mert a normális csajok többségének vagy van valakije, vagy pedig éppen most ért véget egy sok éves kapcsolata és annyira maga alatt van, hogy még szinte élvezi ezt az állapotot.

Nekem nem gond, ha bagózik, ha esetleg néha piázik, mert előfordul. Különben is bizalmatlanságot érzek minden olyan férfi és nő iránt, aki nem dohányzott, vagy ivott, nem káromkodott, nem viselt sminket, nem járkált bárhol akár félig levetkőzve, nem mesélt soha disznó vicceket, de rengeteget mosolygott akkor is, amikor semmi humorosat nem hallott, sőt akkor is, amikor egyedül volt, és tanúságot tett közös, boldogító hitéről abban a higénikus erényben és önbecsülésben, amelyet kizárólagosan a sajátjának tartott, és amelyet én rosszindulatúnak és visszautasítónak találtam.

2010. máj. 17. 20:55
 12/22 anonim ***** válasza:
De jó lett... lehet, hogy ezt leírom az első "kérdésembe", ha felteszek ide teszek egyáltalán ilyet.
2010. máj. 17. 20:57
 13/22 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én legtöbbször már ránézésre megtudom mondani egy lányról, hogy érdemes e vele kezdeni, persze azért a külső nem árul el mindent, és sokszor van az hogy leszólítasz vkit, megismerkedsz vkivel és nem azt kapod amire számítottál, de azért nagyjából le lehet szűrni már vkinek az arckifejezéséből, öltözködési stílusából, más egyéb gesztusaiból, hogy idézőjelben normális lánnyal van e dolgod.

Ha vki jószívű, jólelkű, vidám, vagy ellenkezőleg, fásult, bamba, agresszív, ez általában már a tekintetéből sugárzik az embereknek.

2010. máj. 17. 20:57
 14/22 anonim ***** válasza:
-teszek
2010. máj. 17. 20:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Egyet értek 20:57-tel (én írtam előtte a monológomat)
2010. máj. 17. 20:59
 16/22 anonim válasza:

Szia!

Nos annak idején én is kerestem a jelenlegi kérdésedre a választ! Kb. 3-4 éve "vagyok benne a szakmában" (csajozás és tanácsadás) és néhány dolgot megtapasztaltam a nőkkel kapcsolatban.

Nemsokára elkészül a könyv változat (ez persze nehéz, mert minden nap találkozok érdekes esetekkel) amiben rengeteg hasznos tipp van erre és a jövőbeli kérdéseidre is. Állítom, hogy nagy durranás lesz a 15-23 éves srácok körében! Ha érdekel írj és az elsők között leszel aki megkapja!

De azért elárulok egy nagy titkot és ezt szerintem te is tudod:

Alapvetően abba a hibába esel, hogy kizárólag bulikban keresed a nőket/csajokat. Gondolj csak bele, hogy hol is vannak a legtöbben? Pl: plázák, áruházak, étterem, partikon! A lényeg az lenne, hogy minél több csajt szólíts le, minél több helyen, mert ezáltal nagyobb az esélyed van megtalálni "álmaid nőjét"!

További ingyenes tanácsokat szívesen adok!

2010. máj. 17. 21:38
 17/22 anonim ***** válasza:

21:38.

Engem érdekelne , hogy miről írsz meg ilyenek, meg persze tanácsok is!

2010. máj. 18. 07:38
 18/22 anonim válasza:
Én tudjátok mit nem értek! Van egy fiúbarátom aki nekem nagyon tetszik és biztos hogy én is neki, végre egyedül vagyok, amíg pasim volt igencsak nagy volt a szája, meg hülyéskedett velem, most hogy lenne alkalom, hogy végre becsajozzon, meg félős lett hirtelen, vannak egyértelmű jelei, de nagyon fél. Nah ezt nem értem , ha tudja.vagy sejti, hogy nekem ő bejön, akkor miért nem lép?
2010. máj. 18. 08:28
 19/22 anonim ***** válasza:

08:28

Valami megváltozott. Te, ő, vagy a környezet (pl. van más csaj is)... esetleg történt valami, ami nem volt neki szimpatikus (pl. ahogy dobtad a pasid, vagy amit megcsináltál vele). Vagy lehet, hogy komolyan nem is akar veled foglalkozni... esetleg te kezeled máshogy a dolgokat.

De amúgy amit leírtál az a legkézenfekvőbb, hogy hlye a srác. :-D

2010. máj. 19. 10:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy: "nagyítóval találok egy olyan csajt, aki nem cigizik, nem iszik, nem k*rva, jól néz ki és még okos is,"? Ezek minek? nem elég az ha csak jól néz ki???

Én erre soha nem is gondoltam O_o Sztem a lényeg, hogy jó suna legyen a többi nem számít.

2010. máj. 19. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!