Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid történetem arról szól hogy hogy sikerült a barátnőm lány tesójának behálóznia . Olvasd tovább ha érdekel?
Hülye vagy, túlspilázod a dolgot. Hibáztál, mindenkivel előfordul. De tényleg. Válassz a két lány közül, és légy őszinte, mindenképpen szarul jössz ki a dologból, de ezek a helyzetek ilyenek.. bele kell törődni.
Én így tennék, de a te életed, neked kell meghoznod minden döntésed!
Hallod figyelj már!Semmi baj nincsen.20 éves vagy mit akarsz????
Örülj,hogy Anettel olyan isteni volt az a pár óra,meg minden.A hugával úgysem tudsz mit tenni,csak sajnálni.Tényleg előfordul,hogy az ember hibázik.
Járj Anettel,és akkor boldog lehetnél már végre!Megérdemled te is a boldogságot.A hugának meg nyíltan meg kell mondani,h ő még túl fiatal hozzád,és Anett az igazi és ne haragudjon.Ennyi:)
24N.
Sztem kamu az egész sztori, DE ha nem, akkor nagyon szánalmas vagy. Két lánnyal szórakoztál, és még téged kéne sajnálni?! Ha van eszük egyik se menne el a temetésedre... Egyébként Anett egy kis kur.. lehet, ha a saját hugát képes így hátba szúrni, te meg tuti nem szereted a hugát, hagyd is békén, mert csak elrontod őt is. És TELJESEN biztos, hogy csak azért kellenél Anettnak, hogy húzza a haverod, gondolkozz már ésszerűen...mi fájhatna a legjobban a haverodnak? Ha te árulod el...ezt akarja Anett elérni! Plusz, nehogy már ÉPP ő legyen egyedül?! Ha nincs ló, persze hogy jó vagy te is...ha annyira kellettél volna neki, nem pont téged kért volna meg, hogy segíts neki. Én se olyan valakit kérnék meg, aki bejön...hanem rányomulnék, ha annyira kell. És ha már az elején nem érzett téged vonzónak akkor tökre mindegy az egész...ANNYIRA egyértelmű!!! De most már úgyis te szívod meg: 1. Anettal maradsz, a huga utál, Anett idővel átbasz, 2. a hugával maradsz, nem bírja a lelked és vége annak is, 3. elmondod a hugának, aki még ha meg is bocsájt, sosem bízik majd se benned, se a nővérében, és belegajdul ha megtudja, hogy bárhol is voltatok együtt, haza se akar majd vinni, nehogy egy óvatlan pillanatban csinálj valamit megint...és tádám, megint vége! Máskor a kezed helyett előbb az eszed járjon!
De amúgy meg kamu a sztori
Ha jól olvastam,akkor az egyiket sem dugtad meg.
Dugd meg mind a kettőt és utána siránkozz,addig semmi okod rá.
a szaros csajt nem basztam meg ha értitek, , , azért oda gusztus kellett volna . - idáig olvastam.
Igazad van, te egy igazi lúzer vagy. szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!