Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan akadályozzam meg, hogy a barátnőm külföldön tanuljon tovább?
Nem kérsz kioktatást, de muszáj ezt megírnom. Ha miattad nem megy arra az egyetemre, amelyikre akar, s később nem jön össze nektek, tönkretetted az álmát, s önző dolog. Ha szeretitek egymást, a világ másik végén is szeretni fogátok egymást.
Ha engem arra kérne a pasim, hogy miatta ne menjek valamilyen egyetemre, akkor inkább őt hagynám el, mint az egyetemet. Én legalábbis önző kérésnek tartanám.
"És ha szeret szerintem, akkor feláldozza külföldet..."
és ha szereted? Akkor te mit teszel érte?
Házasok vagytok? Nem, akkor miért áldozza fel az álmát érted és te miért nem áldozol fel valamit érte....
Így igaz ahogy az egyik válaszoló mondja!!!
Ha nagyon szeretem a párom akkor akár mennék ugyan abban a suliba is.Erre még nem gondoltál hogy te is beadod oda a jelentkezésedet??
Ha külföldre megy, akkor 99.9% esélye van annak, hogy elveszíted őt, mert ott új közegben millió más dologgal fog foglalkozni, veled a legkevésbé. Semmi esélye a kapcsolatotoknak, ha ő külföldre megy, te meg itt maradsz egyedül. A lány pár hét alatt elfelejt, te meg évekig rágódsz majd rajta, depressziós leszek és kisiklik az életed. Az övé meg kint egyenesbe jön, új barátokat szerez, új pasikat. A magyar lányokat mindenhol nagyon szeretik a férfiak, mert könnyen kaphatók.
Külföldön nem adok neki két hónapot és összejön egy helyi sráccal. Magyarországon belül jobban kontrollálható lenne.
Nehéz kérdés, ha csak más városba megy tanulni, akkor is szerintem 30-50% az esély, hogy idővel elhagy valaki másért.
Ha tényleg szeret, akkor hajlandó veled maradni, de van egy olyan érzésem, hogy semmibe néz téged, addig kényelmes, amíg mellette vagy, de bármiért feladná a kapcsolatotokat és valójában te sokkal-sokkal jobban kötődsz hozzá, mint ő hozzád.
Szerintem készülj a legrosszabbra, nem nagyon tehetsz ellene semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!