Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Folyton kosarat kapok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton kosarat kapok a nőktől, és ez már számomra elviselhetetlen. Ennyire a külsőmmel lenne a probléma?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időszakban, többször is kosarat kaptam a nőktől. Vagy vissza utasították a randit, találkozót stb vagy csak elfelejtettek vissza írni nekem! Mivel a baráti társaságom elfogult, mindig csak azt kapom: ó ne szomorkodj, veled minden rendben van, csak nem jó helyen kerestél! De én már ezt nem tudom elhinni, mert oké egyszer-kétszer nem jó helyen keresek, de mindig?

Ezért érdekelne a nők véleménye, hogy tényleg a külsőmmel van-e a gond? És ha igen mit változtassak?

[link]

2017. jún. 1. 17:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, dehogy fogyjon 10 kilót. Mit akarsz belőle csinálni, csontvázat? Abból van így is elég. A kérdező nem kövér.
2017. jún. 1. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kövér, csak erős csontozatú. 😂
2017. jún. 1. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
A külsőddel biztos nincs gond! :)
2017. jún. 1. 21:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok.Nem vagyok meleg. A külsőddel nincs semmi baj. A stílusodat nem tudhatjuk. Ha az is oké, akkor nem benned van a hiba.
2017. jún. 1. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Háát.. jóllakott napközis fejed van. Túl sok férfiasságot nem nézek ki belőled így elsőre. Aztán meg lehet, hogy unalmas is vagy, nincs benned túl sok érdekes. Lehet, személyesen kellene ismerkedned, mert képen nem jön át a személyiséged.
2017. jún. 1. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!