FONTOS! Mit csináljak? Ez már elviselhetetlen.
Apám egyre elviselhetetlenebb...Néha olyan mintha direkt az agyamra akarna menni (pl. direkt megeszi a vacsorát ami nekem volt félre rakva; beleszól dolgokba amihez semmi köze/nem is ért stb.), de általánosan is idegesítő (pl. folyton a k**va versenyéről tud csak beszélni; mint egy disznó rohadt hangosan szuszog egyfolytában; mindent elcsesz; paraszt;kiakad ha bármilyen vendèg jön;nem csinál semmit itthon stb.)...
Már nem tom mit csináljak, mert ez elviselhetetlen...általában már ki se nagyon jövök a szobámból mikor a nappaliban van...
Légyszi ne olyan tanácsot adjatok h beszéljem meg vele, mert kb. annyit beszélek vele h "szia", "kösz".
És soha sem veszi észre magát, ha meg mondom neki rögtön kiakad/ordibál.
Alig várom h 18 legyek és leléphessek...
14/F
Köszi a válaszokat! Anyám tudja, őt is idegesíti már...a közelben nincs olyan rokon akihez menni tudnék, meg az a baj h sztem akkor se tűnne fel neki...
megmondtam már a szemébe többször is és akkor se kapcsolt h vmi nem okés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!