Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton kosarat kapok a nőktől, és ez már számomra elviselhetetlen. Ennyire a külsőmmel lenne a probléma?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időszakban, többször is kosarat kaptam a nőktől. Vagy vissza utasították a randit, találkozót stb vagy csak elfelejtettek vissza írni nekem! Mivel a baráti társaságom elfogult, mindig csak azt kapom: ó ne szomorkodj, veled minden rendben van, csak nem jó helyen kerestél! De én már ezt nem tudom elhinni, mert oké egyszer-kétszer nem jó helyen keresek, de mindig?
Ezért érdekelne a nők véleménye, hogy tényleg a külsőmmel van-e a gond? És ha igen mit változtassak?
2017. jún. 1. 17:44
1/15 anonim válasza:
A rosszhelyen kereselt nem az internetre értették? Élőben is ez a szitu? Mert azt hinném hogy csak netes visszautasításaid vannak.
2/15 A kérdező kommentje:
Élőben is csak vissza utasìtanak
2017. jún. 1. 17:59
3/15 anonim válasza:
Hol és hogyan szoktál kezdeményezni?
4/15 anonim válasza:
Lehetséges hogy már láttalak Tinderen.. Olyan ismerős a képed. A jobb oldali elég előnytelen, de annyira nem, hogy ok legyen űállandó elutasításra. Ha randit, találkozót utasítanak vissza az azt jelenti, hogy már beszélgettetek, tehát tisztában vannak a külsőddel, szóval valami akkor a kommunikálás során romlik el.
5/15 A kérdező kommentje:
Beszélgetünk meg minden, de egy ponton valami megszakad és annyi lesz az egésznek!
2017. jún. 1. 18:05
6/15 anonim válasza:
Ha már beszélgettek, akkor szerintem nem a külsőd lesz a probléma.
7/15 anonim válasza:
Akkor nem a megjelenesed az oka.
8/15 A kérdező kommentje:
De mégis csak kosarat kapok!
2017. jún. 1. 18:21
9/15 anonim válasza:
Úristen! Hát tőlem biztosan nem kapnál. :)
10/10
10/15 anonim válasza:
Eddig mindenki bókolni akart és senki sem segíteni. A magasságodtól függően fogyj (foggy?) kb 10 kilót. Így első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!