Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire taplók lennéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire taplók lennének a férfiak manapság?

Figyelt kérdés

1 éve szakítottam az exemmel és most jutottam el odáig hogy randizzak megint (2 évig voltunk együtt) 22 éves vagyok

Ma randiztam egy fiúval de ilyen borzalmas randim még sose volt nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek

Kezdjük ott hogy megbeszéltük 5-re értem jön és felvesz késett 1 órát mert elvileg ki kellett takarítania a kocsit (tiszta kosz volt meg állatszőrös meg chipses zacskók voltak a htsó ülésen nem tudom milyen lehetett takarítás előtt..)

Aztán elmentünk a belvárosba ott sétáltunk felajánlotta hogy üljünk be enni valahovva de ne drága helyre valami idézem "kifőzdébe mert nincs sok pénzem meg remélem hoztál magaddal pénzt mert én nem fogok fizetni.."

Ezen meglepődtem de nem is vártam el hát mondom jó persze erre beültünk FŐZELÉKET enni valami lepra helyre..

Jó hát beszélgettünk stb.. utána elmentünk még kicsit kocsikázni amikor is egy hatalmasat fingott :SS hát én akkor azt hittem kifordulok a kocsiból.. és még elkezdett nevetni hogy jobb kint mint bent

hát mondom biztos.. Aztán még nekem állt hogy na ne mondjam hogy én nem szoktam fingani, akkor már azt hittem elsírom magam szószerint.. majd hazavitt és még megkérdezte hogy esetleg nem fizetném-e ki a fél benzinpénzt amit elkocsikáztunk "közösen" mert most nagyon le van égve és tudja hogy furcsa a kérdés de azért adjak már neki bele 2500 ft-ot :OO

Persze nem adtam.. és mondta semmi baj és meg akart csókolni mondtam hogy ez nekem túl gyors meg egyébknét is...

Életem legrosszabb randija volt, és azóta még írt is hogy mennyyire jól érezte magát velem és mennyire várja a következő randit

Igazából nem tudom hogy most sírjak vagy nevessek :S

egyébként 23 éves

2017. máj. 23. 23:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Figyelj, nekem is volt olyan randim nővel, hogy ha leírnám, bepisilnél a nevetéstől...szóval van ilyen, nem ebből kell kiindulni, én a helyedben végig sem csináltam volna " programot"... lesz jobb is, vannak normális férfiak is!!
2017. máj. 24. 09:37
 32/39 anonim ***** válasza:
Akkor tehát tapló vagyok abban az esetben is ha nem kések a randiról és egy lánnyal úriember módjára viselkedem ? Szépen tudsz általánosítani.
2017. máj. 24. 09:37
 33/39 anonim ***** válasza:

Valahol a te hibád is, hogy a randiig jutottál egy ilyen zsákutcával.

Egyébként igen, a romantika kiveszett már.

2017. máj. 24. 09:49
 34/39 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, igaz késve, de legalább érted ment. A legtöbb pasi nem fog téged furikázni ismerkedési szakaszban.
2017. máj. 24. 10:07
 35/39 anonim ***** válasza:
Lehet ez is a nemi egyenlősödés része? Csak, mert majdnem olyan ez mintha valamelyik haverjával ment volna egy kört a városban. Sőt, én biztosra merem mondani, hogy ez korunk változása miatt van. Régen verset írtak meg egy évig jártak a lányos házhoz beszélgetni a leendő apóssal, hogy elengedi-e a lányát. Sokan panaszkodnak, hogy már az ajtót sem nyitják ki nekik a férfiak és nem segítenek, ha úgy adódik. Azt hiszem itt lesz az ideje ehhez hozzászokni. Meg kell enni amit főzött magának a társadalom. Nyilván vannak még rendes férfiak és "régimódi" nők, de nem lepődnék meg, ha ez egyre rosszabb irányba menne.
2017. máj. 24. 10:09
 36/39 anonim ***** válasza:

Nem vagyok túl öreg, 32 éves, de baromira jól esik, hogy páromnak természetes, ha hazaérünk, nyitja mind a kaput, mind a ház ajtaját, és előre enged.A kocsi ajtót kinyitja.

Nem ment ez ki a "divatból", csak van egy korosztály, akik ezeket már nem ismerik.

De kérdezzetek meg egy 40-es, 50-es korosztályhoz tartozó férfit, nekik még (legalábbis a zömének) evidens az udvariasság.

Én Sosem kértem senkitől, hogy "furikázzon", valahogy természetesnek tartották a Férfiak, hogy értem jönnek.

Ezek gesztusok, nem kényszerből csinálja egy férfi sem.

2017. máj. 24. 10:55
 37/39 anonim ***** válasza:
És még annyit hozzátennék a "furikázáshoz" az ismerkedési szakaszban, miért várná el egy úriember ha vacsorázni megyünk, hogy külön Menjünk?Abban mi a logika?
2017. máj. 24. 10:57
 38/39 anonim ***** válasza:

Érdekes egyébként, hogy a lúzer, senkinek se kellő férfiak nem hisznek el egy ilyen sztorit.. Ez sokat elárul rólatok, fiúk..

Nekem is voltak cifra sztorijaim, mikor párt kerestem, akár még hihető is lehet a történet. Nem minden férfi ilyen.

2017. máj. 24. 14:53
 39/39 anonim ***** válasza:
Milyen főzeléket ettetek?
2017. máj. 24. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!