Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire taplók lennéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire taplók lennének a férfiak manapság?

Figyelt kérdés

1 éve szakítottam az exemmel és most jutottam el odáig hogy randizzak megint (2 évig voltunk együtt) 22 éves vagyok

Ma randiztam egy fiúval de ilyen borzalmas randim még sose volt nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek

Kezdjük ott hogy megbeszéltük 5-re értem jön és felvesz késett 1 órát mert elvileg ki kellett takarítania a kocsit (tiszta kosz volt meg állatszőrös meg chipses zacskók voltak a htsó ülésen nem tudom milyen lehetett takarítás előtt..)

Aztán elmentünk a belvárosba ott sétáltunk felajánlotta hogy üljünk be enni valahovva de ne drága helyre valami idézem "kifőzdébe mert nincs sok pénzem meg remélem hoztál magaddal pénzt mert én nem fogok fizetni.."

Ezen meglepődtem de nem is vártam el hát mondom jó persze erre beültünk FŐZELÉKET enni valami lepra helyre..

Jó hát beszélgettünk stb.. utána elmentünk még kicsit kocsikázni amikor is egy hatalmasat fingott :SS hát én akkor azt hittem kifordulok a kocsiból.. és még elkezdett nevetni hogy jobb kint mint bent

hát mondom biztos.. Aztán még nekem állt hogy na ne mondjam hogy én nem szoktam fingani, akkor már azt hittem elsírom magam szószerint.. majd hazavitt és még megkérdezte hogy esetleg nem fizetném-e ki a fél benzinpénzt amit elkocsikáztunk "közösen" mert most nagyon le van égve és tudja hogy furcsa a kérdés de azért adjak már neki bele 2500 ft-ot :OO

Persze nem adtam.. és mondta semmi baj és meg akart csókolni mondtam hogy ez nekem túl gyors meg egyébknét is...

Életem legrosszabb randija volt, és azóta még írt is hogy mennyyire jól érezte magát velem és mennyire várja a következő randit

Igazából nem tudom hogy most sírjak vagy nevessek :S

egyébként 23 éves

2017. máj. 23. 23:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Röhögjél és örüljél. Meg mutatta valóját és nem megjátszotta magát, hogy leessen rólad a bugyi. Azt mutatja, amit vársz és pár menet után dob. Az jobb?
2017. máj. 24. 07:01
 22/39 anonim ***** válasza:

Én meg láttam véletlenül randi oldalon, ismerős, felelős beosztásban dolgozó CSALÁDOS pasit, aki 15 évet és 30 kilót hazudott le magáról :) na meg a családot is lehazudta.

Na azért sem lehet komolyan venni :)

2017. máj. 24. 07:02
 23/39 anonim ***** válasza:
... a fényképes oldalakt sem, a GYK, meg hát ennél is aljább....
2017. máj. 24. 07:03
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

#KissMyselfSoPretty: Olvastam a történeted, megértelek rossz dolog, de tedd már kicsit takarékra magad :D Nézném nyugiba a kérdéseket és mindenhova odaírsz többször is. Egy idő után baromira idegesítő. Olvasgass, nézz sorozatot és keress valakit akivel lehet beszélgetni. Lehet ez a gond, de amúgy jobbulást!

Kérdező, egy órát a királynőre sem várnék, főleg, hogy te vagy a nő. Közbejöhet valami neki is, de akkor alap dolog lenne, hogy szóljon. Legalább tudd, hogy jönni fog csak késik. A nem fizetek kijelentésnél nem kell fen akadni, elindult egy ilyen modern felfogás, hogy ha már egyenlőség akkor a mi részünket mi álljuk. Elfelejtik sokan, hogy ez egy udvarlási gesztus, ugyan úgy ahogy a nők felajánlják, hogy a részüket fizetik. Udvarias férfi ilyenkor ezt elutasítja (legalábbis első randin). Azt sem értem, hogy jóformán idegen férfi autójába minek kell beleülni? Teljesen kiszolgáltatott dolog. Első randin mindenki úgy megy ahogyan tud, kényelem miatt nem furikáztatjuk magunkat. Ha meg nem tetszik a randi, ott lehet hagyni a másikat és el lehet mondani őszintén, hogy nem egymást keresitek.

2017. máj. 24. 07:43
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is volt nemrég, hogy egy férfi egy órát késett első randiról, csak ott nem lett hál' Istennek folytatás, mert mondtam, hogy mással szórakozzon. Ja, randi előtt kért tőlem egy fotót, hogy "megmutathassa anyukájának"... már itt gyanús kellett volna legyen a dolog :'D
2017. máj. 24. 09:00
 26/39 anonim ***** válasza:

Volt egy film, amiben az ex felfogadott egy srácot, hogy vigye el a volt barátnőjét randizni, de legyen iszonyú tapló vele, hogy a csajnak elmenjen a kedve a randizástól, és rájöjjön, hogy az exénél jobbat nem talál :)

Lehet veled is ez történt :D

2017. máj. 24. 09:06
 27/39 anonim ***** válasza:

#25: "Olvasgass, nézz sorozatot és keress valakit akivel lehet beszélgetni. Lehet ez a gond, de amúgy jobbulást!

"

Köszi, megfogadom, csak éjjel mindenki alszik rajtam kívűl, és napközben beszélgetek mvalós ismerősökkel, de este 12 után nehézkes. Na, most megyek aludni, és minimum 12 órát semmit nem írok :) És megígérem, a következő napokban csak 1-et írok minden kérdéshez, ha csak nem szól be valaki konkrétan nekem :) Illetve akkor is :D Nem fogok reagálni semmire :D

Jó reggelt mindenkinek .D

2017. máj. 24. 09:11
 28/39 anonim ***** válasza:

Egy órát késni szörnyen nagy bunkóság, főleg, hogy nem is szólt.(nem vártam volna rá az biztos)

Nem ismerem a mai huszonéveseket, de biztos van köztük is udvarias és intelligens.

Lehet tizenévvel ezelőtt nekem volt szerencsém, hogy nem ilyenekkel hozott össze az ég.

A kifőzdén azt hittem rosszul látok, de ez biztos csak annak tudható be, hogy 15 évvel ezelőtt (és most is) ha nincs pénze valakinek, akkor sétálgatni mennek.

30 éves korom után is találkoztam férfiakkal, de kivétel nélkül étteremhez ragaszkodott minden férfi, azt pedig ha fizetni akartam akár az első, második randin, zokon vették.

Azzal nincs baj, hogy kocsival ment érted, értem se biciklivel jöttek soha, de a benzinpént megemlíteni?!Na ne!

Koszos a kocsija?Be se ültem volna.

Szellent az autóban, és röhög rajta?Ott helyben kiszállok, majd, köz

2017. máj. 24. 09:12
 29/39 anonim ***** válasza:

...kiszállok, majd közlöm vele, ha megtanul úriember módjára viselkedni, akkor keressen magának barátnőt, de ne engem.

Ne add fel kicsi lány, csak most nem jött össze.

Lehet más korosztályban nagyobb szerencsével jársz.

Persze egy 23 éves fiú is lehet úriember, csak meg kell találnod.

Sok sikert! :)

2017. máj. 24. 09:16
 30/39 anonim ***** válasza:
46%
Ebben mi a kamu? Igenis a férfiak egyre inkább taplóbbak...
2017. máj. 24. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!