Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire taplók lennének a férfiak manapság?
1 éve szakítottam az exemmel és most jutottam el odáig hogy randizzak megint (2 évig voltunk együtt) 22 éves vagyok
Ma randiztam egy fiúval de ilyen borzalmas randim még sose volt nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek
Kezdjük ott hogy megbeszéltük 5-re értem jön és felvesz késett 1 órát mert elvileg ki kellett takarítania a kocsit (tiszta kosz volt meg állatszőrös meg chipses zacskók voltak a htsó ülésen nem tudom milyen lehetett takarítás előtt..)
Aztán elmentünk a belvárosba ott sétáltunk felajánlotta hogy üljünk be enni valahovva de ne drága helyre valami idézem "kifőzdébe mert nincs sok pénzem meg remélem hoztál magaddal pénzt mert én nem fogok fizetni.."
Ezen meglepődtem de nem is vártam el hát mondom jó persze erre beültünk FŐZELÉKET enni valami lepra helyre..
Jó hát beszélgettünk stb.. utána elmentünk még kicsit kocsikázni amikor is egy hatalmasat fingott :SS hát én akkor azt hittem kifordulok a kocsiból.. és még elkezdett nevetni hogy jobb kint mint bent
hát mondom biztos.. Aztán még nekem állt hogy na ne mondjam hogy én nem szoktam fingani, akkor már azt hittem elsírom magam szószerint.. majd hazavitt és még megkérdezte hogy esetleg nem fizetném-e ki a fél benzinpénzt amit elkocsikáztunk "közösen" mert most nagyon le van égve és tudja hogy furcsa a kérdés de azért adjak már neki bele 2500 ft-ot :OO
Persze nem adtam.. és mondta semmi baj és meg akart csókolni mondtam hogy ez nekem túl gyors meg egyébknét is...
Életem legrosszabb randija volt, és azóta még írt is hogy mennyyire jól érezte magát velem és mennyire várja a következő randit
Igazából nem tudom hogy most sírjak vagy nevessek :S
egyébként 23 éves
Ilyenkor csak egy jót kell röhögni utólag! :D
Ne ijesszen el a randizástól.
1. 20 perc a maximum, amit várok. Késős ember vagyok, de egyrészt 5 percnél többet nem szoktam, másrészt ha mégis, azonnal szólok, hogy "ülj be addig valahova", "ne siess", "átrakhatjuk máskorra is".
2. Ha kamu volt a kocsitakarítás, miért nem tetted szóvá? Nagy lány vagy, én a helyedben megkérdeztem volna, mikor meglátom a kupit, hogy "mit is mondtál a takarítással kapcsolatban?"
3. A kajáldás résznél meghívtam volna egy kávéra és megbeszéltem volna ezt vele, hogy mutassa meg, hol a kamera, vagy tisztázzuk, hogy én nem vagyok az a nő, akinek ez a teljesítmény elég bármire és remélem, csak egy rossz viccnek szánta.
Én azt nem értem, miért nem állsz a sarkadra. Felnőtt, értékes nő vagy. Ha valami egyértelműen nem tetszik, ott helyben illedelmesen megmondod neki, nem kell húzni az időt, ne te érezd már magad kellemetlenül! Ez nem bunkóság, hanem egyszerű őszinteség. Ha valaki korrekt és udvarias, az más, de itt egész nyugodtan ott lehet hagyni azzal, hogy "most vagy normálisan állsz hozzá, ahogy én szeretnék, vagy ha nem megy, menjen mindenki a maga dolgára, nagyon sajnálom".
20l
Mondhatnánk, a kérdező troll, de régebbi randi tapasztalataim alapján, van ennél durvább is.
Amúgy röhögj :)
Na jó, leírom. Ismerkedtem elvileg egy normális, diplomás emberrel, még nem találkoztunk, erre rám küld egy sms-t vasárnap este 9 után, éppen erre jár, éhes, és fáradt, és ha a lakásomban vendégül látom a vasárnapi kajával, és úgysem akar hazamenni, a külvárosi kerületbe, mert korán reggel dolgva van, akkor kiváló alkalom, hogy jobban megismerjük egymást. Ezt kicsit rövidebben és bunkóbban adta elő, de a lényeg ez volt. Hihetetlen pofátlan tud lenni némely pasi. Ugye nem kell mondani, hogy azonnal minden kontaktot befejeztem vele.
És volt a másik gyöngyszem, aki egy 300 Ft-os pizza után megsértődött, hogy első találkozásra nem alszik nálam, a pizzát csak azért emelem ki, mert ő is kiemelte, köpni nyelni nem tudtam.
Aztán volt olyan is, hogy pár hetes ismeretség után, szexuális kapcsolat nem volt, de biztosított róla, én vagyok élete szerelme, akár holnap a léakásomba költözne, főleg, hogy nem tudja fizetni az albérletet.
Mindez igen rövid párkeresős oldalon töltött idő alatt, volt több is, de az már a nagyon alja, említésre sem méltó, hogy 60 éves vagy 20 éves emberek biztosítottak arról, kb. 8 általánossal, hogy soha olyan jó élményben nem lesz részem, mint hogy ők megdugnak....
Szóvel kedves Urak, a nők nem véletlen bizalmatlanok.
"késett 1 órát "
Részletek, én mindig rettentő pontos vagyok. Értesítés nélkül maximum 10 percet várok.
Ezt itt szúrtad el, ki az az őrült, aki 1 órát vár?
Magadnak köszönheted, de szerintem troll vagy, bár hasonló alak rengeteg van, mint ez a pasi.
Ne általánosíts. Kifogtál egy madarat oszt jóvan. Egyébként mi baj a főzelékkel? Finom és jól lehet vele lakni. A többi viszont tényleg gáz.
Mmint nem az, hogy úgy gondolta; álld a dolgok felét, még az is ok. De ez a stílus, hát sírok komolyan xddd
Randiztál 1db férfivel. Te választottad őt randipartnernek.
A srác bunkó volt, te meg levontad a következtetést, hogy az összes mai férfi bunkó
(gondolom azoknál a postoknál, ahol az összes nőt mondják el valaminek, ott meg lelkesen pontozol, és kommentelsz, hogy micsoda általánosítás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!