Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan fogadná a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadná a lányok többsége, ha ezzel a szöveggel próbálná őket meghatni egy fiú és randit kicsikarni?

Figyelt kérdés
"Szeretem, ha pír önti el az arcodat amikor nevetsz! A pulzusod 95/perc! Bárcsak mind értem dobbanna! A hajad, az alakod tökéletes! A szemed mély és titokzatos! Az orrod viszont hideg és nedves! Neked adnám a világ legszebb nője címet!"
2017. máj. 7. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"kicsikarni" :DDD

Ez aztán a hozzáállás, nagy sikered lesz vele a csajoknál. :D

2017. máj. 7. 18:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki, ennek nem tud ellenállni, azt meg is érdemled.
2017. máj. 7. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Most jöttem csak rá, hogy a kérdező ezt valószínűleg egy kecskének szeretné mondani. Kicsit megzavart a haj, de biztos copfnak nézte a szarvát.
2017. máj. 7. 19:19
 14/17 anonim ***** válasza:
51%

Ha már kicsikarni kell a randit, akkor nyilván elutasítanám újból. ha valaki tényleg tetszik, nem vagyok dilis, az első meghívására is igennel reagálok.

De ez a szöveg... szakmai szemmel érdekes, hogy hánytak össze egy ilyet, de amúgy ha random ilyen üzenetet kapnék, vagy netalán élőben hallanám ezt, biztos, hogy nagyon nevetnék és hagynám a dolgot.

Sokkal hatásosabb lenne, ha az első mondatot tartanád meg, és a nevetését vagy a mosolyát dicsérnéd meg. Én azt imádom,ha valaki azzal bókol.

2017. máj. 7. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Elhajtanám. Elmebeteg sorok. A költők különben is alkalmatlanok az életre.
2017. máj. 7. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Jézuska...

Első kérdés: ezt írásban vagy szóban? Szóban pár dolog még működőképes is lenne, mert szóban gyakran elég sután fogalmazunk. Írásban... értelmes nő menekülne. Nem kell minden mondat végére felkiáltójel, felesleges és zavaró... plusz jobb lenne, ha szép összetett mondatok lennének, nem mint vmi felsorolás a bevásárlólistán...

De akkor térjünk át a tartalomra: az 1. mondat rendben van... na de utána... ha nem indoklod meg, miért fontos, nagyon hülyén hangzik, hogy betoldasz ilyeneket, hogy mekkora a pulzusa meg milyen nedves az orra. Ez mióta romantikus? Plusz az utolsó mondat sablon és nyáltenger. Főleg ha még nem vagytok együtt, és csak randizni akarsz... nem is ismeritek egymást jórészt, és akkor ennyire nyálaskodni meg szuperlatívuszokban beszélni. Ha azt akarod, hogy feszengjen a csaj, jó ötlet :D.

Ezeknél sokkal jobban működik egy szia, nagyon szimpatikusnak /szépnek tartalak, eljönnél velem egy teára?

2017. máj. 8. 11:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért, de egyből Dancsó jutott eszembe, neki vannak hasonló agymenései :)
2017. máj. 9. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!