Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen szöveggel írjak rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szöveggel írjak rá?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik buszon láttam 2-3 alkalommal de valahogy nem adódott úgy a helyzet/ nem mertem megszólítani mit is mondhattam volna?

Valamelyik nap láttam a városban de csak egy sziára futotta tőlem, családostul voltunk nem akartam beégetni magam, tegnap és ma azzal telt a napom, hogy facebookon keresgéltem és sikerült megtalálnom, szeretnék beszélni vele, csak nem tudom mit írjak. Más esetben nem kérnék segítséget, de most az a szituáció van hogy nagyon megfogott külsőre, mert van aki csak úgy "elmegy egynek" azokhoz bátran odamegyek de ha valaki igy tényleg megfog akkor zavarban vagyok.

2016. jan. 10. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már köszöntél neki,az jó jel :) Jelöld be ismerősnek, aztán ha visszajelöl írj neki, általános beszélgetést próbálj kezdeményezni majd megkérdezni,hogy találkozna-e veled,pl moziba hívd el.
2016. jan. 10. 11:47
 2/4 Kenzo Tenma ***** válasza:
Vissza is köszönt? Amúgy meg valami olyasmit írj, hogy szia van kedved ismerkedni? Nem kell túl bonyolultra gondolni.
2016. jan. 10. 11:54
 3/4 A kérdező kommentje:
igen visszaköszönt
2016. jan. 10. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
van kedves ismerkedni: ez béna szöveg!!!!! így ne kezd :D
2016. jan. 10. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!