Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveggel írjak rá?
Pénteken voltam egyik középsuliban tesis fizikai felmérésen és voltak több 9.es srácok aki maradtak a tanároknak a termet rendezni meg segíteni. Egyik feladatnál lehetett választani hogy focizol,kosarazol vagy kézizel és én a kosarat választottam. Na és az egyik srác aki nekem nagyon bejön kosarazik ő volt velünk ő mutatta a feladatokat meg kijavitotta a hibánkat. Nagyon jó fej volt meg tök normális is nem olyan mint a többiek akiket eddig ismerek. Vagy 3 szor is láttam hogy nézett engem ,de amikor rá néztem elkapta a pillantását :) Persze én is néztem :$
A végén neki kellett kinyitni az öltözőt és beszéltünk pár szót és a tanártól hallottam a nevét ezért még pénteken felvettem facebookra. Ha nem is járnánk de szeretném ha barátok lennénk.
Mit irjak neki?
Egy év a korkülönbség :D
szia! aranyos voltál pénteken:)
valami ilyesmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!