Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen szöveggel írjak rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szöveggel írjak rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki már 4-5 éve nagyon tetszik nekem, párszor beszéltünk, meg találkoztunk rock koncerteken(pl ossian) és mindig megismert és köszönt, anno ráírtam még párszor myvipen, de mindig hülyeségeket mondtam neki, mert izgultam. Azóta volt egy komoly kapcsolatom, aminek már vége, de a lány még mindig nagyon tetszik, régebben törölte magát facebookról, de nemrégiben bejelölt egy új profillal, de haveromat, akivel már szintén beszélt párszor vissza sem jelöli. Szeretném vele újra felvenni a kapcsolatot, de kicsit nehézkes, mert ő még középiskolás, én meg egyetemre járok, tehát nem találkozunk rendszeresen, így csak facebookon megy az első lépés, mit írjak neki? Fontos lenne, nem szeretném elrontani és komolyan gondolnám vele a dolgot, de egy ideje csak rib*ancokat fűzük, tehát nem tudom mit kéne mondanom egy normális lánnynak.
2013. febr. 13. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Makkomra ribanc;)
2013. febr. 13. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat is kérnék, bár a trollok sem zavarnak, de nem véletlen tettem fel a kérdést... :)

Azt kifelejtettem, hogy: Én 20, Ö 19

2013. febr. 13. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

"Szia, mizujs veled, régen beszéltünk. Hogy vagy?"

Szerintem ez beválik. Én így írtam rá valakire, és már 2 randink volt :)

2013. febr. 13. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit a 3. leírt az jó :D
2013. febr. 13. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!