Hogyan v miylen szöveggel írjak rá?
NEm ismerem a srácot párszor láttam a városba.Megtaláltam egyszer véletlenül facen és bejelöltem.Most rá akarok írni de nem tudom h hogyan v milyen indokkal v szöveggel!!!
Lécci segítsetek.Dumákat kérek h mit írjak neki!!
Normális válaszokat kérek!!!!!
Szia!
Van kedved beszélgetni ismerkedni?
Ha tetszel neki ennyi is elég!
Szia!
Nem tudom emlékszel-e rám, itt és itt találkoztunk. Sajnos csak látásból ismerjük egymást, de én nagyon szeretném, hogy ez megváltozzon :)
húúú ezek jók :)
köszi nektek :)
azért még írjatok léccíí
JA és sztetek nem gáz ha a csaj ír a pasira?
Meg nem venné ki ez magát hülyén h ráírok?Nem rettenteném el?De ha emg nem írok rá soha nem fogunk beszélni mert ő nem fog rámírni :S
Ha nem próbálod meg, akkor mindig ott lesz benned, a "mi lett volna, ha..."
Amúgy szerintem az jobb megoldás lenne, hogy találkozni vele "véletlenül" az utcán, küldesz neki jeleket, amiből leesik neki, hogy tetszik neked, aztán ő fog írni neked.
Oké de akk mit írjak neki?
Szia
ÉS utánna?:O
Én olyasmit írtam, hogy bocs a zavarásért, nem tudom emlékszik-e rám, de itt és itt találkoztunk, így nézek ki (nincs rólam kép fb-n) és úgy éreztem, hogy kölcsönösen szimpatikusok voltunk egymásnak, ezért arra gondoltam, hogy ismerkedhetnénk, beszélhetnénk, aztán meglátjuk mi lesz a dologból. Meg azt is írtam, hogy ha van barátnője, akkor felejtse el amit írtam.
Végére: Várom válaszod!
xy
Hát kb ennyi.
Az, hogy utána hogy folytatjátok, az attól függ, mit válaszol, de az jönni fog magától :)
Hát én gondoltam h mondom neki h szia baj h bejelöltelek?
Mert ha már itt azt mondja h baj akk felesleges erölködni ha emg azt n nem baj akkor minden szuper utánna csak vmi témát kell találni amiről beszélhetünk :)
sztetek ez béna? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!