Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen szöveggel írjak rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szöveggel írjak rá?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány, akivel régen egy szakra jártam (de ott nagyon kevésszer találkoztunk, mivel vagy 200-an voltunk kb). Na mindegy, tehát anno még elkezdtünk facebookon beszélgetni, mert ráírtam, párszor beszélgettünk így, jól elvoltunk, de utána már nem írtam, mert elég elfoglalt voltam, de az mindegy is. A lényeg, hogy ez már lassan 2 éve volt és azóta semmit sem beszéltünk, nem is találkoztunk.

Most újra eszembe jutott, szívesen ráírnék, de nem tudom mit, mert nem olyan mintha egy tök ismeretlenre írnék, de ugyanakkor meg mégis olyan, a lényeg, hogy nem tudom hogyan lenne érdemes nyitni, mert kicsit furcsa a szitu..

2015. aug. 16. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
irj ra igy: helo :D és majd kialakul
2015. aug. 16. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon rég beszéltünk, mizujs veled mostanában?

Ennyi...Miért kell ezt túlbonyolítani?:D

2015. aug. 16. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt túlbonyolítani, írj rá, hogy eszedbe jutott mi a helyzet vele mostanában, mit csinál mit tanul,dolgozik,stb. semmi fura és különös nincs ebben.
2015. aug. 16. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!