Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az első 2 randi nem sült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első 2 randi nem sült el a legjobban, lányok hogyan reagálnátok, ha a fiú virágot küldene nektek?

Figyelt kérdés

A lány azt mondta, hogy nem érezte azt a vonzalmat, amit ilyenkor éreznie kellene, de találkozhatunk még párszor, mert még nem tudja, hogy alakulna.

Úgy éreztem, ez ilyen illem szöveg, és ezért ,,kidobattam" magam egyértelműen. (persze lehet tényleg illem szöveg volt és alapból le akart rázni, de lehet tényleg találkozott volna még párszor akár)

Szóval miután a kosaram megkaptam, szóltam neki h kitörlöm fb-ről, meg minden jót kívántam. Abban a pillanatban ki is töröltem és elköszöntem tőle.

Kb 6 napra rá írtam neki egyik este, pár szóban válaszolt. Arra gondoltam küldenék neki virágot /valami ismerősöm futárnak álcázva magát felvinné neki. Tuti elmosolyodna. Elérhetek ezzel valamit vagy nevetséges?

Amikor ezt az ötletet kiterveltem, és nagyon nevettem a kínosságtól, de valahol menőnek is érezném. Vélemények?:D 20 éves a lány

2017. ápr. 29. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#4-5, 8 elég frusztráltnak tűnnek :D
2017. ápr. 29. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:

De mikor bizonytalankodjon, ha nem az első randik után...?

Most képzeld el, hogy fűzegeted egy sort, randiztok többször, netán még az ágyig is eljuttok, ha a leányzó nem olyan, aki hónapokig húzza.

Nem vagytok még együtt, csak randizgattok, de eltelik mondjuk két hónap. Aztán a leányzó szól, hogy bocsi, neki ez így nem fog menni, mert nem vonzódik eléggé hozzád ahhoz, hogy szerelmes lehessen.

Akkor nem lennél kibukva, hogy hónapokig hiába húzta az agyadat?

Szerintem itt most te toltad el a dolgot azzal, hogy kidobattad magad (és még a felelősséget is hárítod, hiszen ő még találkozott volna!).

Nem tartom rossz ötletnek a virágot, de ne felejtsd el, hogy már nem csak a bizonytalansága van a dologban, hanem az is, hogy te megszakítottad a kapcsolatot, szóval pláne nem fogja tudni, hova tegye a dolgot.

2017. ápr. 29. 15:50
 13/14 anonim válasza:

Szerintem is gyerekes hogy torolted a Facebookrol. En nokent irom, hogy ilyen pasi nem kene, aki ennyire hisztis es ilyen agyi szinten van, hogy meghatarozo szamara a Facebook es igy probal "bosszut allni", hogy torol. En biztos vissza se jeloltelek volna, ez amit csinalsz szintiszta durcazas/hisztizes, egy ilyen lepes utan meglenne rolad a velemenyem, foleg hogy meg vissza is tancoltal. En is toroltem mar ismerost a Facebookrol, de nem durcazasbol, es aztan vissza se jeloltem, mert az meg gazabba teszi a szituaciot.

Tehat ha nekem viragot kuldenel nem dobnam ki nyilvan, de nem is rohannek a karjaidba, sot a velemenyem sem valtozna rolad, mert iszonyu gyerekes volt amit csinaltal.

2017. ápr. 29. 16:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha nem akarsz egy embertől semmit, miért zavar ha kitöröl fb-ről? :D
2017. ápr. 29. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!