Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az első 2 randi nem sült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első 2 randi nem sült el a legjobban, lányok hogyan reagálnátok, ha a fiú virágot küldene nektek?

Figyelt kérdés

A lány azt mondta, hogy nem érezte azt a vonzalmat, amit ilyenkor éreznie kellene, de találkozhatunk még párszor, mert még nem tudja, hogy alakulna.

Úgy éreztem, ez ilyen illem szöveg, és ezért ,,kidobattam" magam egyértelműen. (persze lehet tényleg illem szöveg volt és alapból le akart rázni, de lehet tényleg találkozott volna még párszor akár)

Szóval miután a kosaram megkaptam, szóltam neki h kitörlöm fb-ről, meg minden jót kívántam. Abban a pillanatban ki is töröltem és elköszöntem tőle.

Kb 6 napra rá írtam neki egyik este, pár szóban válaszolt. Arra gondoltam küldenék neki virágot /valami ismerősöm futárnak álcázva magát felvinné neki. Tuti elmosolyodna. Elérhetek ezzel valamit vagy nevetséges?

Amikor ezt az ötletet kiterveltem, és nagyon nevettem a kínosságtól, de valahol menőnek is érezném. Vélemények?:D 20 éves a lány

2017. ápr. 29. 13:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Virágot kapni jó dolog, de mit akarsz egy olyan lánytól, aki le se szar téged? Ja, tudom, pont azért érdekel...Egyáltalán honnan tudod, hol lakik?
2017. ápr. 29. 13:48
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem aranyos, de ha azt reméled, hogy ettől meggondolja magát, akkor inkább ne. Mármint ne láss bele többet, annál, ami van, attól, hogy örül a virágnak, még nem kötelező meggondolnia magát. Ezt is el kell fogadnod.
2017. ápr. 29. 13:50
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Minek küldenék egy lánynak bármit is, aki semmit nem akar tőlem? Pláne, ha még ilyen gyerekes dolgokat is mond, h "nem érezte azt a vonzalmat, amit ilyenkor éreznie kellene". Mit akar két találkozás után érezni?
2017. ápr. 29. 14:08
 4/14 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem cuki, érett lány, hogy 2 alkalom után még nem ítélt elhamarkodottan, és tudja, hogy vannak lassabban kialakuló szerelmek is. Az, hogy te ilyen "mondjad meg azonnal, lefexel-e velem, vagy húzz a francba, ne cseszd el az időmet, akkor megdugok mást" kategória vagy, hát erre rohadtul nem lennék büszke, ez roppant szánalmas.

A csaj helyében szóba se állnék veled többet. Mindig rühelltem azokat a pasinak nem nevezhető, agyatlan rinyagépeket, akiknek csak a farkuk számított, és még egy elutasítást sem tudtak feldolgozni méltósággal. Nulla kitartással vergődtek a könnyű szex reményében egyik nőtől a másikig, persze sikertelenül.

Ha jól érezted magad a csajjal a randin, nem mindegy, hogy kefélsz-e a végén?! Neked csak az számít?! Rettenetesen szánalmas lúzer vagy. :/

2017. ápr. 29. 14:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogy nem vonzodik egy olyan pasihoz, akinek csak arra kene, hogy parszor belemartsa a farkat... Hanyadek vagy fiam, ertektelen fostalicska.
2017. ápr. 29. 14:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem azért dobattam ki, mert arra kellett, hanem mert sértett, hogy ilyen indokot mond nekem, és 2 randi után ilyenekről kell beszélni. És ez nem tetszett.
2017. ápr. 29. 14:22
 7/14 A kérdező kommentje:
Dobattam ki magam*
2017. ápr. 29. 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Ebben mi serto volt, rinyaMancika? Hogy oszinte veled, es nem hazudja bele az agyadba, hogy 2 tali utan mar elni sem tud nelkuled? Ebredj mar fel, elmeletileg ferfi vagy, nem hisztis Barbie-hercegno!
2017. ápr. 29. 14:30
 9/14 anonim ***** válasza:

#6 miért miről kellene beszélni 2 randi után? hogy mikor veszi már le a bugyiját...

te meg hisztis kisfiú létedre letörlöd fészbúkon... persze 5 napig se bírod és ráírsz. Akkor minek törölted ki?

Igen nevetséges a virágküldés. Pénzt költesz olyanra, aki nem is tudja, hogy veled akar lenni? Mit vársz a virágtól? hogy nyakadba ugrik és beléd szeret?

2017. ápr. 29. 14:33
 10/14 A kérdező kommentje:

Szerintem 2 randi után nem kell arról beszélni, hogy a másik iránt érzel-e valamit vagy sem, de lehet maradi vagyok. Az, hogy 2 randi után mégis ilyen témába bonyolódtunk, az számomra nagyon fura volt, és egyértelmű jelnek vettem, hogy bizony nem kellek neki. Ez sértett és kitöröltem. Aztán elkezdtem gondolkozni, hogy mégis ott volt a ,,talán" és én ezt eldobtam magamtól.. és elkezdtem bánni.

Szó sincs arról, hogy le akarom venni a bugyiját 2 randi után, épp ő az,aki 2 randi után bizonytalankodott nekem. Ésakkor inkább mondtam döntsön egyértelműen. És kimondattam vele akosarat.

2017. ápr. 29. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!