Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás, kapcsolat ügyvezető igazgatóval?
Sziasztok!
2 héttel ezelőtt megismerkedtem egy férfival, egy továbbképzésen volt helyettes, gyors "beugrós" előadó. Nagyon tetszett az előadási stílusa, a kiállása. Nem mutatkozott be részletesen, csak simán elmondta, hogy hol dolgozik (egy nagy multicég, megyeszékhelyen). Előadás után volt pár kérdésem, meg mint mondtam szimpi is volt nekem, odamentem hozzá picit beszélgetni. Hát, mit mondjak...elbűvölt, kedvesen válaszolt, és jót beszélgetünk. Úgy alakult, hogy hát telefonszámot cseréltünk. Fel is hívott 2 nap múlva, és randiztunk. Azóta már többször is. Hétvégén viszont először voltam a házában(nem, ne gondoljon senki rosszra). Szép, modern, háza van, egyedül él. Belül is gyönyörű. Akkor láttam először az autóját, nem értek az autókhoz, valami bitang nagy Mercedes. Belül voltam a dolgozószobájában is... vitrin, benne a rengeteg nyelvvizsga, diploma, oklevél. Ránéztem, láttam, hogy gépészmérnök és közgazdász nemzetközi gazdálkodás szakon is. Ekkor azért na, nem akartam rákérdezni, de azért megkérdeztem, hogy még is mit dolgozik? Mondta, hogy már mondtam, ... cégnél dolgozgatok. Mondtam jó, de azon belül. Erre, így közli, hogy ő az ügyvezető igazgató. Ott picit ledöbbentem. Annyi miatt ütött picit meg, hogy na..diplomás nő vagyok én is, igaz csak főiskolaim van és abból is egy, nem keresek valami sokat, de azért na, igazgatónak lenni, ez nem semmi, akkor már picit úgy éreztem hogy nem vagyunk egy szinten.
Szerintetek? Milyen előnyök hátrányok lehetnek? Mennyit dolgozhat (még nem kérdeztem meg)? Lehetne-e családot alapítani vele? Mire figyeljek oda?
Köszönöm szépen megtisztelő válaszaitokat! :)
27N, Ő 34F.
Ha már itt a kérdés, rákérdezek, hátha valaki tud ehhez
érdemlegesen hozzászólni:
Ez a vitrines diplomás papíros dolog az, amit nem igazán
értek. Kiállíthatnám a papírjaimat vitrinbe, vagy felrak-
hatnám a falra, de teljesen feleslegesnek tartom. Tudom,
miket értem el, de nem plakátolom ki.
Persze más egy magánorvosi rendelő, ahol mindenféle papí-
rok ki vannak függesztve, ezt elismerem.
Szóval a kérdés:
Mi értelme van kiplakátolni a lakást a papírokkal?
PS: Ez a totemet állítok magamnak + szerény vagyok dolog
picit üti egymást, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!