Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet miért zavarja ha csak én fizetek a randin?
Légy óvatos, mert ez eluralkodhat a gondolataiban, és akár ilyenhez is vezethet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Meg kell beszélni, el kell oszlatni a rossz képzeteit.
Gondolom azért, mert nem tudja viszonozni.
Szerintem örülnie kellene, hogy van aki nem sajnálja rá(mert van, aki annak ellenére is smucig, hogy milliomos), és boldoggá akarja őt tenni...
21/L
Néha fizessen ő is, ennyi az egész
Mint írtad,ő is dolgozik. Nyilván nem a nagyobb dolgokat, de fizetheti ő is. Mert ettől ő jobban érzi magát. Én eléggé hercegnős típus vagyok, mégse várom el, hogy állandóan a pasi fizessen. Nyilván ha több pénze van, nem fogok kapálózni. Ha kb ugyanannyi, akkor azért néha meghívom egy kávéra.
*meg talán ő is akar annyit hozzátenni a kapcsolathoz, találkákhoz.
Még ha nem is nagyon tehetné meg, hogy többet belead, akkor is zavarhatja, hogy ő nem tud többet beleadni.
*Ja és azt szeretné, hogyha egy kapcsolatban a két fél egyenrangú, ezt szereti. Szóval tényleg, hogy ugyanannyit ad bele, tesz bele mindkét fél, nem az egyik elveszi a másik elől a beleadás lehetőségét full
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!