Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás, kapcsolat ügyvezető igazgatóval?
Sziasztok!
2 héttel ezelőtt megismerkedtem egy férfival, egy továbbképzésen volt helyettes, gyors "beugrós" előadó. Nagyon tetszett az előadási stílusa, a kiállása. Nem mutatkozott be részletesen, csak simán elmondta, hogy hol dolgozik (egy nagy multicég, megyeszékhelyen). Előadás után volt pár kérdésem, meg mint mondtam szimpi is volt nekem, odamentem hozzá picit beszélgetni. Hát, mit mondjak...elbűvölt, kedvesen válaszolt, és jót beszélgetünk. Úgy alakult, hogy hát telefonszámot cseréltünk. Fel is hívott 2 nap múlva, és randiztunk. Azóta már többször is. Hétvégén viszont először voltam a házában(nem, ne gondoljon senki rosszra). Szép, modern, háza van, egyedül él. Belül is gyönyörű. Akkor láttam először az autóját, nem értek az autókhoz, valami bitang nagy Mercedes. Belül voltam a dolgozószobájában is... vitrin, benne a rengeteg nyelvvizsga, diploma, oklevél. Ránéztem, láttam, hogy gépészmérnök és közgazdász nemzetközi gazdálkodás szakon is. Ekkor azért na, nem akartam rákérdezni, de azért megkérdeztem, hogy még is mit dolgozik? Mondta, hogy már mondtam, ... cégnél dolgozgatok. Mondtam jó, de azon belül. Erre, így közli, hogy ő az ügyvezető igazgató. Ott picit ledöbbentem. Annyi miatt ütött picit meg, hogy na..diplomás nő vagyok én is, igaz csak főiskolaim van és abból is egy, nem keresek valami sokat, de azért na, igazgatónak lenni, ez nem semmi, akkor már picit úgy éreztem hogy nem vagyunk egy szinten.
Szerintetek? Milyen előnyök hátrányok lehetnek? Mennyit dolgozhat (még nem kérdeztem meg)? Lehetne-e családot alapítani vele? Mire figyeljek oda?
Köszönöm szépen megtisztelő válaszaitokat! :)
27N, Ő 34F.
1.
Persze, bárki lehet, de mint említettem egy viszonylag nagy multinál igazgató.
Örülök, hogy ezt írtad, legalább az elején leírhatom, hogy nem vagyok az. Már akkor nagyon jól alakultunk amikor nem tudtam hogy mivel jár, mit dolgozik pontosan, mert mint írtam, hogy hétvégén voltam először nála.
Nézd, az igazgatósággal előnyök is járnak. Értem ez alatt
azt, hogy a munkaidejébe azért van beleszólása. Tehát ha
rád akarja szánni az idejét, akkor valószínűleg úgy tudja
tervezni a programjait, hogy te is beleférj. Persze vannak
kötött feladatok, de a programok többsége mobilis.
Személyes tapasztalat.
Úgyhogy ha úgy alakul, és akar valamit komolyabban, ne
ijedj meg a dologtól.
Kicsit sem gold digger a kérdező, ááá. :DDD Elmész hozzá, belépsz a házába, ami gyanítom nem egy lepukkadt parasztputri, egyből fel is csillan a szemed, meg aztán meglátod a kocsiját, meg aztán kiderül róla, hogy "ügyivezi". Nézzük csak a reakciódat, amit te magad írtál le legalul: "Lehetne-e családot alapítani vele?"
Vajon ha egy középszerű faszi lenne középiskola végzettséggel, középszerű munkával, s egy középszerű másfél szobás albérletbe vinne fel, s utána, miközben elmentek sétálgatni, még meglátod a kocsiját is, ami egy 25 éves Suzuki Swift, vagy valami silányabb, idősebb négykerekű, akkor is szeretnél vele ennyire családot alapítani? :D (Költői kérdés, nem kell megválaszolnod.) A külsőre, a jóképűségre, a népszerűségre ki se térek külön.
Úgyhogy köszönjük, Emese, a nőkről alkotott kollektív véleményem továbbra sem fog megváltozni, nincs is több kérdésem.
Nah jah. Meglátja a Merdzsót és a következő gondolata már a családalapítás. :D
Már látom magam előtt ahogy gyertyaállásban tolja magába az óvszerből kicsavart ondót hogy mielőbb megszerezzen egy részt a jóból.
Kedves kérdező, megmondom, mi érdekli a vezérigazgatót benned:
1. csinos, dekoratív nő vagy, akivel meg lehet jelenni, lehet reprezentálni
2. valószínű van eszed is, meg tudsz szólalni társaságban, nem égeted be őt
3. ha még jó családból is származol, külön plusz pont
4. ha kedves vagy, melegszívű, gondoskodó, akkor azt gondolja rólad, hogy tudsz neki egy meleg otthont teremteni, ahová a mindennapi stressz után hazamehet és hozzádbújhat. (nyilván vagy már kiderült, vagy nemsokára kiderül, milyenek vagytok az ágyban együtt)
5. ha mindezek megvannak, lehet, hogy azt akarja, hogy legyél a gyerekei anyja.
Elmondom, hogy mit nem keres benned (mire figyelj oda)
1. ne bizonygasd/próbáld kényszeresen bizonyítani, hogy a munkádban/szakmádban mennyire jó vagy, még akkor se, hogyha van némi kisebbrendűségi komplexusod ezzel kapcsolatban. EZ NEM ÉRDEKLI A FÉRFIAKAT, max akkor, ha a kollegájaként tekint rád, de gondolom, nem ezt akarod...ne akarj vele versenyezni, versenyeznek a munkahelyen, más férfiakkal eleget, otthon megértést és női puhaságot szeretnének, nem egy versenytársat.
2. figyelj arra, hogy dicsérd, szavakkal is fejezd ki azt, ha valami tetszik benne, ha valami lenyűgöz. A férfiak iszonyatosan hiúk és semmit sem imádnak jobban, mintha egy csinos nő dicséri őket, dicséretért akármire képesek érted ;)
Előnyök:
sok pénze van nagy háza, jó kocsija van (persze a pénz nem boldogít, de jobb Mercédeszben sírni, mint biciklin)
okos, ambiciózus férfi
anyagi biztonságot tud kínálni
társadalmi státuszt tud kínálni
gyerekeiteknek biztos jövője van
ha elválsz, akkor is jelentős pénzt tudsz lehúzni róla ;) és a gyerektartás is nagy lesz
Hátrányok:
BIZTOS, hogy elfoglalt
Biztos, hogy hozzá van szokva ahhoz, hogy az emberek engedelmeskednek neki, ha te ezt nem bírod, akkor ebből lehetnek konfliktusok, amit kezelni kell
Egy ilyen magas státuszú férfire mindig bukik a többi nő, mindig lesznek vetélytársaid
nagyjából ennyi
Köszönöm szépen a válaszokat!
A kedves válaszokat kiváltképp.
Aki pedig, egy egyszerű kérdéshez, olyan csúnya dolgokat állít, mint az 5-ös, 7-es, az szégyelje magát, de főleg a 7-es...
Nem ismertek, nem veszem magamra, ha nem akarnék komoly kapcsolatot, nem kezdenék vele, eddig is, csak komoly kapcsolataim voltak, abból is kevés.
A 8-as nagyon köszönöm a választ, talán egy picivel tisztábban látok. Jó, persze, ennyi idő után nem lehet eldönteni, de úgy érzem, hogy szívesen lennék a gyerekeinek az anyukája... mindig nagy álmom volt, hogy három gyerkőcöm legyen. Világosak, hogy mire kell figyelnem szerinted, és mik az előnyök, a legtöbbel együtt is értek. A hátrányok annyira nem hátrányok, én nem vagyok egy domináns típus, nem szeretek irányítani. Az elfoglaltság, hát az az egyetlen igazi hátrány. A vetélytársák... elásom őket. :)
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!