Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire jönnek be az ázsiai (kínai, koreai, stb) pasik?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 22. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A koreai, japan bejon, a kinai kevesbe.
2017. ápr. 22. 13:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2017. ápr. 22. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Nekem se jönnek be igazán.

Nem tartom magam biszexnek, de a lányokat is meg szoktam nézni és bennem az ázsiai lányok se ébresztenek fel semmit. Szépnek szépek, de szerintem az europid lányok és férfiak a legszebbek/helyesebbek. Meg változatosak.

Oké, szokták mondani, hogy az ázsiaiak számára meg mi vagyunk egyformák, de ezt nem hiszem el. :D Nálunk sokkal változatosabb minden: szemforma/szín, hajszín, testalkat, testmagasság stb, de az ázsiaiak 95%-ára ráhűzható egy általános paramétercsoport, emiatt tök egyformák. Még ahogy beszélnek, az is, a hangjuk is, minden! :D

2017. ápr. 22. 14:29
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is bejönnek az ázsiaiak. Főleg a japán, koreai, és a délebbi, kicsit sötétebb bőrű thai, maláj, indonéz pasik. Szerintem helyesek és egzotikusak.
2017. ápr. 22. 14:35
 5/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Így masszaként kezelve semennyire.

Nyilván vannak díszpéldányok sztárok, idolok akire lehet csorgatni a nyálunkat, de ott szinte követelmény a szépség, és inkább érzem őket versenylovaknak mint emberi lényeknek. (ezért is szimpatizálok PSY-jal, már nem a zenéje miatt, csak a legendás KPOP nagyon embertelen iparág, és kb. tökéletesnek kell lenned, és azontúl jól énekelni - pedig ha valakinek jó a hangja az már önmagában kiemeli az embert, nem kell még szépnek is lenni hozzá, hogy eladható legyen, de ez saját véleményem - És a sok verseny csikó között ott van a kimondottan daginak számító PSY aki meg lepipálta az idolokat a szinpadról... Respet! Mekkora fricska ez az ottani popiparnak! Kiszámolják percízen mi az eladható, kitenyésztik a tehetségeiket szinte labori körülmények között, és jön egy tök átlag külsejű, koreai, középkorú(!!!!) manus (ami önmagában halálos vétek!) és lepipálja az élmenyőzt! :D)

De az átlagos ázsiai férfiak ugyanúgy átlagosak, és ott is kevés a "jóképű" idol típus.

2017. ápr. 22. 14:43
 6/13 anonim ***** válasza:

A 3. válaszoló a lelkemből beszélt :D

Nekem se jönnek be egyáltalán.

2017. ápr. 22. 15:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem a sima távol-keletiek túl femininek.Annyi pozitívumot tudok csak mondani a kinézetkre,hogy szép,sűrű,sötét hajuk van és 50 éves kor után is ritka,ha valaki kopaszodik.Na meg,hogy nem,lób@aszók.163 centisként nekem pozitívum.Egyébként nekem túl femininek.

Mondjuk ha fél távol-keletiek,azok tudnak helyesek lenni,mint Russel Wong annak idején.Ott általában a harmadik generációnak is fekete,sötét haja van és nekik már elég szabályos,szép arcuk van.

2017. ápr. 22. 16:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy a keskeny váll, vékony hang, szerénység, stb az sok lánynak vonzó tud lenni egy pasiban.
2017. ápr. 22. 18:18
 9/13 anonim ***** válasza:

8# Jah csak a kis cerka plusz keves szexualis tapasztalat nem olyan vonzo..

A kinaiak nekem valahogy tul sargak, mintha ilyen maj betegek lennenek.

A koreaiak, japanok sokkal feherebbek es valahogy olyan cukibbak. Egy ilyen sracnal sokkal jobban el tudom fogadni hogy feminim vagy visszahuzodo, meg ezt egy feher pasinal nem. Lattam mar olyan japan sracot aki elmondasa alapjan eleg szerencsetlen volt a noknel de kulsore eleg jol nezett ki. Vekonyka volt, de nagyon helyes karakteres arca. Siman osszejottem volna vele ha nem csak cserediak lett volna, vegul lett belole egy egyejszakas meg bejeloltuk egymast ismerosnek.

Egyebkent meg azt vettem eszre hogy a tavol keleti pasik okosabbak, komolyabban veszik a kapcsolatot, lelkiismeretesebbek, csakhat ott van az a teny hogy a tavol keleti kulturaban a szex masodlagos, elso a karrier es a tanulmanyok. Egy atlag azsiai olyan 20-30 ev kozott veszti el a szuzesseget, tehat keves tapasztalata van. Az a nehany egyuttlet is inkabb ilyen hagyomanyosabb, konzervativabb. En pl mondtam a sracnak dolgokat hogy nem lenne e kedve nehany extrabb dologhoz, azt mondta nem vagyok normalis.. :D

Szoval szexualisan be kell torni oket, europaizalni kell oket, enelkul nagyon unalmas kapcsolat lehet a AMWF parokbol.

2017. ápr. 22. 18:39
 10/13 anonim ***** válasza:

( első körben, a PSY-ról író kommentelőnek nagy pacsi, szívemből szóltál!)

Nekem sem tűnnek túl férfiasnak.

Habár, az Empress Ki-ből TalTal igazán szép fiú! Illetve a japán folk-rock(?) bandából a Wagakki band-ből aaa szőke dobos srác is bejön.

2017. ápr. 22. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!