Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen kinézetű barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kinézetű barátnőt szeretnék. Milyennek kell lennem ha ilyen csajt akarok? 22/F 170 cm kicsit mackós tipus vok

Figyelt kérdés
[link]

2017. ápr. 21. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Ha a "vok" szó használatát elfelejted és nem mások tanácsai alapján akarod összetákolni a személyiségedet 22 évesen, nagy mértékben megnőnek az esélyid.
2017. ápr. 21. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Először azt kéne elfogadni, hogy attól, hogy egy lány szép, még nem feltétlenül rendelkezik egy generikus elvárási listával, amin mindent ki kell piálnod, hogy esélyed legyen.

Ha mondjuk egyéniségként tekintesz rá, nem pedig egy sorozatban gyártott dísztárgyra, az valószínűleg növeli az esélyeidet.

2017. ápr. 21. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Mondjuk ha nem lennél egy dagadt törpe aki még azt sem képes kiírni hogy "vagyok",akkor talán lenne esélyed ilyen nőknél.
2017. ápr. 21. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Gazdagnak.
2017. ápr. 21. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bemész a barátnőszalonba, és katalógusból kiválasztod.
2017. ápr. 21. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
Baromi gazdagnak, jóképűnek, izmosnak és lehetőleg kissé butának.
2017. ápr. 21. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
45%

Kulcsar Edina. Videki cigany lany.

Ha van lakasod,hamar radszall egy cigany lsny es az egesz pereputty es kizsigerelnrk,elveszik a lakasod is.

Tobb baratom is igy jart.

N

2017. ápr. 21. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Hozzá biztos magasagabbnak kell lenned.
2017. ápr. 22. 01:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Első körben magasnak. Mivel törpe vagy, így nem is érdemes tovább agyalni ezen a kérdésen. Ez a csaj tuti legalább 168 centi és hobbitként semmi esélyed nem lenne nála. Hidd el, tapasztalatból mondom, mert én annak ellenére is sikertelen vagyok az ilyen kategóriájú csajoknál, hogy bár nekem is 170 a mélységem, ennek ellenére helyes, sportos és jóképű vagyok.
2017. ápr. 22. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!