Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még lehet csúnya az összkép, vagy ez már garantáltan szép lány?
Ismerkedek egy lánnyal, és küldtem neki képet, de fekete-fehéret, ezért visszaküldött egy olyat, amin csak a fél feje van rajta... Nem hajlandó másikat küldeni, akkor sem, ha küldök színeset.
Azt mondja, úgyis az számít, ha majd élőben fogom látni, ami persze igaz is. Így a fél feje alapján akár szép is lehet, de nagyon zsákbamacska. Megmutatom a képet, úgyis felismerhetetlen, de nyugtassatok meg, hogy ez alapján már nem lehet csúnya!
Gondolom szerkesztett kép, szóval még ez a részlet is fel van javítva, de azt mondja, egyébként smink nélküli fotó.
Hát ettől még nézhet úgy ki ami neked nem tettszik.
Egyébként a belső is lehet olyan ami nem fog bejönni...
Találkoznék vele aztán meglátjuk mi lesz.
figyi, én elmennék a randira, persze, csak, ha nem 200km-re van és nem egy 3michelin-csillagos étterembe szólna.
mit veszthetek egy randival? az álla és a szája alapján a csaj szép. szerintem ez még nem játszmázás, ennyi belefér, a csajok szeretnek titokzatoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!