Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek még lehet csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még lehet csúnya az összkép, vagy ez már garantáltan szép lány?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal, és küldtem neki képet, de fekete-fehéret, ezért visszaküldött egy olyat, amin csak a fél feje van rajta... Nem hajlandó másikat küldeni, akkor sem, ha küldök színeset.

Azt mondja, úgyis az számít, ha majd élőben fogom látni, ami persze igaz is. Így a fél feje alapján akár szép is lehet, de nagyon zsákbamacska. Megmutatom a képet, úgyis felismerhetetlen, de nyugtassatok meg, hogy ez alapján már nem lehet csúnya!

[link]

Gondolom szerkesztett kép, szóval még ez a részlet is fel van javítva, de azt mondja, egyébként smink nélküli fotó.

2017. ápr. 20. 06:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
54%

Hát ettől még nézhet úgy ki ami neked nem tettszik.

Egyébként a belső is lehet olyan ami nem fog bejönni...

Találkoznék vele aztán meglátjuk mi lesz.

2017. ápr. 20. 11:07
 22/24 anonim ***** válasza:
Lehet nem is ő van ezen a képen.
2017. ápr. 20. 14:09
 23/24 anonim ***** válasza:
39%

figyi, én elmennék a randira, persze, csak, ha nem 200km-re van és nem egy 3michelin-csillagos étterembe szólna.

mit veszthetek egy randival? az álla és a szája alapján a csaj szép. szerintem ez még nem játszmázás, ennyi belefér, a csajok szeretnek titokzatoskodni.

2017. ápr. 21. 19:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Vagy a kérdés kamu, vagy a kép....ezt a képet már valahol láttam a neten
2017. ápr. 21. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!